Kicsi018 kérdése:
Üdv! Belekezdenék egy kisebb testépítésbe! Többi lent?!
Figyelt kérdés
Nem izomagy akarok lenni csak látszódjon azért hogy mégiscsak..:D 22éves vagyok, 196cm és 85 kiló! Érdeklődnék ki mit ajánlana! Zöld jumbóra esküdnek sokan! Kb 4 hónap alatt heti 4 edzéssel hány kilót szednék fel? Érdemes még mellé szedni hozzá valami fehérjét? Egyáltalán nem káros az egészségre? Esetleg valami mellékhatás? Illetve sokan ajánlják még a stillmass.hu weboldalt.. onnan rendelt már valaki? Ha igen mit? Olyanok válaszát szeretném kérni akik használták, csinálják, nyomják a mai napig!2017. okt. 23. 14:15
1/4 anonim válasza:
Megfelelő étkezés, megfelelő edzés. Másra nincs szükséged.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen hízok.. most télen oké.. de ahogy bejön a nyár a 45 fok.. húzós a fizikai munka gyorsan ledobom a kilókat.. :/
2017. okt. 23. 14:37
3/4 anonim válasza:
Én 202cm vagyok és 105 kiló. 1,5 kezdtem el edzeni akkor 78 kiló voltam. Az a lényeg, hogy egyél sokat, főleg jó minőségű kajákat de az se baj ha lecsúszik a gyorskaja. Edzésről annyit h minden izomcsoportot minden héten edz le és legyen nagy súlyos-kis ismétléses sorozatok és kis súly-nagy ismétléses sorozat is. Pihenés is nyilván fontos. Én is ittam zöld jumbot de nem tudtam tőle órákig enni. Így fölöslegesnek tartottam és inkább eszek. Max fehérjét iszok 1-et edzés után. Ha van kérdés is irj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!