Mennyi pénz kellene ha így akarok belevágni a testépítésbe?
22 éves fiú vagyok, 82 kg, 185 magas, kevés izommal,kevés hájjal, de mindkettő van.
Régebben jártam edzeni, de semmi étrend/kiegészítő nem volt.
Most komolyan szeretnék belekezdeni a testépítésbe, eleinte edzővel,hogy helyesen tudjam végezni a gyakorlatokat.
A helyi terembe 5 ezer forint/hó a bérlet, első körben heti 4x mennék.
Kérdésem,hogy egy étrend betartásával, mindenféle kiegészítővel (ami nem káros), és egy edzővel (minimum az első hónapban) mennyi pénzt vinne el?
Nem vagyok jártas a teremben, sem az árakat nem ismerem, csak halvány tippem lenne,hogy egy átlag edző mennyiért foglalkozna velem, de segítség lenne ha írnának olyanok akik tartanak egy étrendet, szednek ezt-azt, plusz lejárnak a terembe,hogy ők mennyiből jönnek ki?
Esetleg arra ötleteket,hogy én mennyiből tudnék kijönni egy hónapban?
Bérlet ahogy mondtad 5e forint.
Nálunk az edző (kiscsoportosen) 30e havonta. Mivel csak egy hónapot szeretnél szerintem a kalkulációhoz jó lesz.
Az étrend egy sarkalatos kérdés, tudni kéne, hogy most mit és mennyiért eszel. Ugyanis junkfoodra is el lehet költeni 100e-t egy hónapban, amíg 50-60e környékén már tudsz normális kajákat venni a legszükségesebb tápkiegekkel, ha ésszel vásárolsz és főzöl.
Tápkiegnek kezdőként egy normális fehérjén és multivitaminon kívül nincs szüksége, csak pénzkidobás lenne.
Maga az edzés nagyon nagy extra költségekkel nem jár, ha nem menő manó akarsz lenni a terembe a legújabb Nike airrel akkor kb pár póló, nadrág kell és kész, nincs számottevő további költség. Ha minden nap a teremben zuhanyzol lehet még a melegvíz árán be is jön ennek az ára (szarkazmus off).
Senki nem mondta, hogy gépeken dolgoztat csak.
De értsünk egyet abba, hogy nem értünk egyet. Szerintem egy edző képességeit és kvalitásait az alapján kell megítélni, hogy milyen emberek járnak hozzá. Akinél 15 pókhasú irodista Géza van az felejtős, akinél meg normálisan kinéző emberek látható eredményekkel az meg működik.
Versenyezni nem szeretnék, de valóban komolyan gondolom.
Egyszer már megpróbáltam, de akkor még iskolába jártam, szűkös volt az anyagi keret, nem tartottam semmiféle étrendet.
Egy edzőnek fizettem, írt egy edzéstervet, meg étrendet is, egyszer végigvette velem az edzéstervben leírtakat, és annyi volt.Akkor sem nagyon szólt, amikor rosszul csináltam (éreztem,hogy nem jó), néha odajött, megmutatta még 1x , de pont olyan volt akiről azt írjátok,hogy kerüljem, úgyhogy tudom milyen az ilyen edző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!