Tejsavó, vagy tojásfehérje por a jobb, egészségesebb?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 09:24
1/2 anonim válasza:
A tejsavónak magasabb a biológiai értéke, gyorsabban, nagyobb hatásfokkal szívódik fel a szervezetbe, viszont ha laktózérzékeny vagy, akkor a tejsavó koncentrátum kilőve (azonban a tejsavó izolátum általában laktózmentes). De egyikkel sem lősz mellé, mindkettőnek kiváló az aminosav-profilja.
2/2 anonim válasza:
A tojásfehérje a jobb és egészségesebb.A tejszármazékok alapesetben nem valóak felnőtt emberi testbe.Allergén és gyulladásfokozó hatásai vannak,az inzulin válasza is jóval magasabb.Annyi hogy olcsó,divatos és finomabb a tejsavó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!