Nem tudok fekvenyomni?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok 3 hónapja edzek mindenben nőttem úgy értem hogy francia rúddal láb tolásnál mindben nagyobb súllyal csinálom kivéve a fekvenyomást.. a maximum hogy rárakok mindkét oldalra egy 5kilósat és ezt nyomom. második harmadik ismétlésnél már remeg a kezem úgy hogy 1 ismétlésbe max 10et nyomok miért van ez? a vállam is fáj amiatt sem tudom rendesen2018. jan. 30. 06:25
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, múltkor nem volt senki a teremben rátettem egy 10 kg-os tárcsát és nem tudtam ki nyomni le kellett borítanom.. Mindenhol látszik a változás csak a mellemen nincs semmi izom csak a körvonal..
2018. jan. 30. 06:33
2/3 anonim válasza:
Írd le részletesen hogy milyen gyakorlatokat csinálsz és mennyit.
(Pl. 16 sorozat: 3x10 tolódzkoás, 4x10 fekvenyomás, 3x10 Tárogatás padon, 3x10 Nyomás ferdepadon kézi súllyal, 3x10 Kábeles tárogatás (remélem jól írtam magyarul [cable fly])
3/3 anonim válasza:
Végezz heti 3 nap 3-4 sorozat fekvenyomást RÚDDAL 20 ismétléseket, ezalatt remekül megtanulod a mozdulatot, és a vállad is bejáratódhat. Alan Thrall videóját nézegesd a fekveyomásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!