Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sérült rotátorköpennyel...

Sérült rotátorköpennyel szabad fekvenyomni?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta érzem,hogy a jobb vállam kiugrik a helyéről.Nem fáj fekvenyomásnál, de a nyomó mozdulatnál nehezebben tudom kinyomni azzal a kezemmel és azon az oldalon pár centivel szélesebb fogást kell alkalmaznom.Esetleg van valami amivel meg lehet erősíteni?Vagy ez így marad?
2018. jan. 28. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmiképp!

Tudom, olyan választ vársz, amit le lehet írni két mondatban, azt betartod és minden szuper lesz a fekvenyomásoddal, de ilyen nincs!

Az a helyzet, hogy rosszul csinálod a fekvenyomást, kinyírod vele a vállad, amivel eleve valami régről megmaradt probléma van, és a rosszul végzett edzés azt csak súlyosbítja.

Mindenképpen menj el egy mozgásterapeutához. Ne edzőhöz! Mozgásterapeutához. Ő elmondja, mi a teendő.

Persze megteheted, hogy csinálod tovább rosszul, amit eddig is, de ha így teszel, akkor 100%, hogy komoly sérülés lesz a vége, amit SOSEM hever ki a tested teljesen, és utána sosem lesz többé 100%-os a vállad, és akkor nagyon megbánod, hogy az egód tetted a józan ész elé.

Mozgásterapeutához azonnal!

2018. jan. 28. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megnezetem szerintem,mondjuk az adhat okot bizakodasra,hogy sose fájt igazából.Remelem nem komoly es csinalhatom tovább a dolgokat.
2018. jan. 29. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Idővel csinálhatod, de addig semmit, amíg nem látta szakember!
2018. jan. 29. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Guggolas ilyesmi gondolom mehet attól még.
2018. jan. 29. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!