Túleddzettem magam? :/ Sos
Kb fél éve edzek, pár hónapig 1tervet követtem (amin már változtattam) na de az heti 6 súlyzós edzés volt és ugye 1nap pihenővel. 15éves fiú 60kg 175cm
!!!!Itthon edzek!!! Mell edzésem : fekvőtámasz ism:50 +8kg a hátamon
Egyenes padon tárogatás 3x12
Ferde padon tárogatás3x12
tolodzkodás 4 ameddig bírom
Egy ideje azt vettem észre hogy nem fejlődök, tehát úgy nézek ki mint hónapokkal ezelott, eleg sz/r érzés mert tényleg próbálom mindig a maximumot kihozni magamból. A karomon vettem észre először hogy nincs minden rendben, mérőszalagal mérem folyamatosan és nem láttam volna hogy az utóbbi időben változott volna valamit, amit még olvastam túledzettségel kapcsolatban: kedvtelenség,motiválatlanság,ellaposodott izmok,ingerlékenység és van még pár, na amiket itt felsoroltam az mind aktív nálam. Alszok eleget , kajám rendben, már 1 hete pihenek szerdán szeretnék újra nekiállni heti 4edzéssel .kb ennyi. Elnézés ha hülyén fogalmaztam pár helyen, és köszi ha elolvastad szép napot!
Kezdőnek teljesen felesleges az 5-6 edzésnap, mert így lehet járni.
Kathi Béla mesélte egyszer, hogy mikor fiatalon haverral elkezdtek edzeni, brutál sokat guggoltak, MINDEN NAP kétszer, és bukásig. De eljött az idő mikor nem tudtak fejlődni, elment az erő, szarul voltak egésznap. Úgy gondolták hagyják a francba, kihagytak vagy 1,5-2 hetet. És láss csodát, utána ment a csúcs és jobban ment mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!