Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremben ahol edzek, ha...

Konditeremben ahol edzek, ha edzem pár ismerősömet jelképes összegért, akkor nem fognak szólni nekem?

Figyelt kérdés
A többi edző ott, vagy értitek...
2018. jan. 29. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nos, jó kérdés. A helyedben inkább lehet megkérdezném, hogy megy ez. Általában az edző és a terem tulajdonos megegyeznek, hogy mivel az ő felszerelésüket hsaználod, így egy bizonyos % őt illeti, és így edzheted ott a klienseid, de az is lehet, hogy nem kér semmit, elvégre neki az is plusz pénz, ha új vendégei lesznek miattad. Majd írd le a végeredményt. :)
2018. jan. 29. 14:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Mindegyikünk bérlettel edz ott, én úgymond besegitek, van testnevelő tanári végzettségem, ám nem abban dolgozom jelenleg
2018. jan. 29. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Nincs 'szükséges és elégséges' infó!

Az ismerőseid fizetik a terem-díjat és neked a 'jelképes összeget'?

2018. jan. 29. 15:02
 4/13 Zedricht ***** válasza:
Ha nem tudják meg, akkor nem, de nem szerencsés hangoztatni,halottam már egy két dolgot.
2018. jan. 29. 16:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Hat ha sok embernek segitel akkor sztem szólj .

De ha 1-3 embernek akkornem kell.

A prnzrol nem kell tudniuk abban az esetben ha mindjuk 2 embered van.

Mondjuk a lehető leg minimumabb 5 embernel

A 3-4 sztem mar necces

A 2 ig teljesen oké

2018. jan. 29. 17:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Jelenleg 2 embert edzek.

Köszi

2018. jan. 29. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
A korrekt megoldás az, ha ilyenkor leadsz belőle a teremnek, mivel az ő cuccuk használatával keresel pénzt. Ha nem feltűnően, sok emberrel csinálod, hanem mindig ugyanazzal a 2-3 emberrel mész edzeni, és te is csinálod közben, akkor senki nem fog rájönni. Ha rájönnek, akkor biztos szólnak érte, vagy el is zavarnak.
2018. jan. 29. 21:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem. Én úgy látom jópáran csinalják ezt hogy viszik az ismerőst, besegítenek neki.
2018. jan. 29. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt honnan kellene tudnia bárkinek is, hogy te ezt pénzért csinálod?

Szerintem a tulajnak jól jön a forgalom, és neki teljesen mindegy, hogy aki bérletet vesz, az kivel megy oda és mit csinál - feltéve ha nem zavartok másokat.

2018. jan. 30. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen csinálom ezt, már egy tucatnyi ismerősömet mentoráltam. Szinte minden edzésen ott van valamelyikőjük mellettem és együtt edzünk, közben oktatom őket, segítek helyesen végezni a gyakorlatokat. Eddig még sosem szólt érte senki, bár néhány alkalommal kicsit morcos arcot vág egyik-másik “személyi edző”, mikor ő és a kliense mellett jobban magyarázom a tanítványomnak a dolgokat, ő meg kb mutat az övéjének valami nonszensz gyakorlatot és a közeli padra leülve telefonozik :D én is jelképes összegért szoktam csinálni, de inkább valami szívességet ad esetleg cserébe az ismerős, de van hogy csak baráti alapon.
2018. febr. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!