Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálék kiegészítők mértéke?

Táplálék kiegészítők mértéke?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval hetente 3x eljárok kondiba valamint még 3x úszni is. Edzések után szoktam tejsavófehérjét bevinni, de az lenne a kérdésem, hogy ez mellé este/reggel érdemes lenne még elfogyasztani egy adag kazein fehérjét is?

2018. jan. 28. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Fölösleges inkább vacsira egyél meg egy adag túrót.
2018. jan. 28. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed, tolhatod nyugodtan, legalább lesz több bevétele a táplálékkiegeszitő gyártóknak.
2018. jan. 29. 02:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi összbevitel számít csak!
2018. jan. 29. 02:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Napi össz-bevitelt számold, mindegy, hogy mikor eszel
2018. jan. 29. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
inkább csak tejsavót használj, mert ár-érték arányban az éri meg a legjobban. mellé nem kell semmi vagy, ha nagyon akarsz vehetsz glutamint és úszás közben is ihatod, ha kiteszed a sáv végére a glutaminos vizedet. én is így csináltam, de ha nincs elég edzős cuccod, akkor inkább vegyél az árából egy szép pólót, mert a glutamin is 5 ezer forint körül van már. kreatin se rossz ötlet, bár sokat ne várj tőle. sok-sok kaja kell meg tejsavó lehetőleg reggel, edzés után.
2018. jan. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!