Fegyencedzés mennyire hatásos?
Súlyozott calisthenics szerintem jobb lehet,ha izmot akarsz.Viszont ha gyorsabb eredményeket akarsz vennék a helyedbe egy rúdat sok tárcsával, nagyon sokféle gyakorlatot meg tudsz vele csinálni.Evezés,felhúzás,guggolás,kitörés,vállból nyomás,előre emelés,állig húzás,T-evezés,bicepsz,tricepsz, földön is tudsz vele fekvenyomni.Viszont ha van pénzed,akkor egy erőkeretre is érdemes lenne beruháznod.A fegyencedzéstől gyorsan el fog menni a kedved,ha azért csinálod,hogy izmos legyél.Sajnos az nem hoz gyors,látható eredményt.
Erőkeret alternatívának egy ilyen 15 ezerért is tökéletes, 200 kiló teherbírás örökké elég lesz hobbi szinten.
Hozzá valamelyik pad:
Ez csak egy tipp, nem kell megfogadnod, de jobban megéri mint saját testsúllyal edzeni.(tapasztalat) Persze ha izmot akarsz és nem trükköket megtanulni.
Én boksz mellé azt tolom, nekem tetszik és nem unom de nem izomépités a célom. 4 évig kondiztam előtte és beleuntam valamint fájt már mindenem mert nagyon roncsoló hatású (biztos láttál már testépitőket térdszoritoval, na ezekről beszélek). Nem akarlak lebeszélni a testépitésről, de nekem nem adja. Inkább saját testsúlyos gyakorlat és + súllyal a kezemben kiegészitem olyan hybrid edzésre.
A fegyenc erőnlétet erősit ami küzdősportoknak nagyon jó, szóval ha ilyen irányba mész mindenképp ezt ajánlom, de ha nem és izmot akarsz akkor testépités és utána is kezdheted ezt el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!