Miért nem indul be a fogyás? Lassú anyagcsere?
Régen sokáig kondiztam, 3 éve sajnos abba kellett hagynom. Étrend már rendben van, azt próbáltam rendben tartani.
Szeptember óta nehéz fizikai munkát végzek és biciklivel járok munkába is (napi 20-25 km).
Februárban már kondi is lesz.
De a lényeg, hogy szeptember óta megnövekedett a mozgással töltött órák száma, és már odáig jutottam, hogy 2 hónapja már 400-700 kcalt (!!) eszek. És nem fogyok, ugyanott vagyok mint szeptember elején. Mintha semmit sem csinálnék.
Én meg örültem h nehéz munka 9 órán át, km-eket tempósn gyaloglom, mellette 15-50 kilókat emelek és 1 - 1,5 mázsat tologatok kocsikon, na akkor még sokszor enni is elfelejtek egész nap (tudom ez nagyon rossz), de így csak egy nap pár 100 kcalt sikerül összeszedni, és nem sikerül 1 dekat se leadni?!
Heti 1x,reggel, éhgyomorra WC után stb merem magam.
Mit rontok el, a rendszertelen kaján kívül?
Ilyen NINCS. Ha NULLA az anyagcseréd,ami persze totális képtelenség, akkor is rohamosan kell fogynod, mert a kemény munka és edzés mindenképpen sok energiát igényel, akármit is trükköz a szervezeted.
Vagy fotoszintetizálsz, érdekes módon, de honnan épült volna be a klorofill?
Totális természeti képtelenség, amit írsz.
Ezen még a vízvisszatartás meg ilyenek sem adnak kellő magyarázatot, 2 hónap brutális elvi kalóriadeficittel (ami a gyakorlatban sem lehet kicsi), ott fogyni kell, de gyorsan ám. No meg nem bírni a munkát, de vannak meglepően szívós emberek, így ezen még kevésbé csodálkozom (bár határozottan irreálisnak tartom azt is).
Évekig sportoltam, 2,5 évig keményen kondiztam, értelmesen, étrend meg mindennel együtt.
Tudok kalóriát számolni, konyhai mérleggel merek mindent. Ha vmit nem tudok, ott a kaliriabazis, ott is kijon ugyanaz amit én magam szamolok Excel táblán
Meg az is tobb energiat igenyel 400-700 kaloriananal, hogy a szervezeted ellassa az alapveto funkcioit.
Valamit elszamolsz.
Uzsonnam es a reggelim tegnaprol. Vacsora nem volt mert későn értem haza. Ennyi volt egész nap. Ma sem volt /lesz sokkal gazdagabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!