Mivel tudnám gyorsítani az anyagcserémet?
Szálkásításban vagyok, de úgy érzem nagyon lassú az anyagcserém. És ezáltal a fogyásom sem olyan ütemben megy, ahogyan én szeretnék, pedig tényleg nagyon minimális szénhidrátot eszek csak.
Vannnak esetleg kimondottan olyan élelmiszerek, amikkel gyorsítani tudom az anyagcserémet?
Kávét nem iszom, mert gyorsan elszínezi a fogaimat, de gondoltam esetleg koffein tablettára, annak lenne értelme?
Gyorsítaná az anyagcserémet.
Minden rendben, kaja gramra kiszámolva, vitaminok is.
Azt elfelejtettem írni, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, de arra be van állítva gyógyszer, szedem is.
Igen, így van.
156 centihez 48 kg voltam, majd fél egy év alatt közel 20 kg jött fel mire kiderül mi bajom.
Ehhez képest edzéssel, diétával sikerült 10 hónap alatt 59 kilóra lemennem, de szeretnék még legalább 8-10-et leadni.
Úgy érzem kaja, edzés, folyadék, vitamin, minden rendben van, csak még mindig lassú az anyagcserém. Vagy, hogy csak kétnaponta tudok wc-re menni.
Egyébként nő vagyok, ha nem derült volna még ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!