Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám gyorsítani az...

Hogyan tudnám gyorsítani az anyagcserémet? Nektek i vált be?

Figyelt kérdés
Az első nagy gondom hogy eléggé érdekes alkat vagyok, sajnos már 2 kg-nyi plusz is nagyon látszik mert derékra jön fel. Ez főleg természetesen nyáron, de ha alig eszem sem megy le. A másik gondom hogy jó ha heti 1-szer megyek nagywcre. Enni nem eszem sokat, igyekszem főleg ilyenkor több gyümölcsöt, zöldséget enni. Amikor csak tehetem magvas vagy korpás péktermékeket veszek de max 2 szelet kenyeret ha megeszek, van hogy semennyit. Esténként van időm tornázni, igyekszem minél többet. Naponta biciklizem meg rohanok, nem is egy 100%-ban üllő munkám van, de nem is kell nagy erőt kifejteni, csak gyakran felállni, menni jönni. Futni nem szeretek sajnos. Ha több zöldséget eszem sem csinál már semmit, tejjel is próbálkoztam, de az sem. Segítene a dolgon ha reggel is tornáznék egy picit? Valami hosszú távon működő megoldást keresnék. Valakinek van valami ötlete?
2014. aug. 1. 20:04
 1/5 anonim válasza:
A heti egy az nagyon kevés. Nekem is gondom volt vele, de mióta minden hétköznap járok aerobik órákra, azóta sokszor napi 3 is van, de egy mindenképpen. Lassan két éve járok rendszeresen, nekem ez bevált. Nem vagyok dietetikus, de a sok mozgás szerintem jót tesz, az otthoni tingli-tangli torna (évekig csináltam napi rendszerességgel Rubint Rékát és társait), meg a "sokat mozgok napközben" dolog csak hülyítés, az nem sport!
2014. aug. 1. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötlete. Hát eg kis porfészekben lakom, így itt nem tartanak csak nagyon ritkán hébe hóba hasonlókat. :( Meg én is olyan hülyén dolgozom hogy napi szinten nem tudnám megoldani, de hátha, utána kérdezek :)
2014. aug. 1. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

napi vagy ötször kéne enni (kis adagot és nem szemét kaják)

víz vagy napi 3 liter

heti vagy három mozgás

2014. aug. 1. 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos a munkahelyemen nincs lehetőségem 5-ször enni, de már azt is próbáltam és semmi. :( Régebben próbáltam de akkor is híztam. Rengeteget iszom. Még a mozgást próbálom aktívabbá tenni és gyakoribbá hátha. Ha valakinek van egyéb ötlete, bevált módszere stb akkor szívesen fogadom. Ki szoktam próbálni :)
2014. aug. 1. 23:01
 5/5 anonim válasza:
Nézd, én is össze-vissza dolgozok, így hol reggel fél 7-re megyek, hol este 7-re, de megyek. A megoldást kell keresni, nem a kifogásokat, kitartónak kell lenni, mert nem 1-2 hét, hanem lehet, hogy több hónap, mire bármi is változik. ha meg nem tudod önállóan megoldani, akkor menj orvoshoz, mielőtt valami bajod lesz ebből.
2014. aug. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!