Mit érdemes reggelire ennem?
Jelenleg tojást eszek, de kicsit unom már.
Szerintetek mivel tudom helyettesíteni?
Elvileg a tojás nagyon fontos, az egyik legjobb biológiai értékkel rendelkező fehérje, bár gondolom, hogyha egy héten 3-szor eszek tojást, az már elég.
Jöhetnek bevált édes tojásos receptek is.
Ti mit szoktatok reggelire enni?
Szóba jöhet a turmix+ valami szénhidrát is, bár jelenleg nem iszok fehérjét.
Előre is köszönöm a segítséget!
Zabpehely+fehérje
Tonhal -t.k kenyér
Ha nagyon rohanni kell akkor zabliszt+fehérje shake
De igazából ehettsz bármit tök mind1 makrókat számold-
Turmixnak szerintem fehérje, banán, zab, mogyoróvaj, ebben minden benne van, finom, és jók makrói. Kísérletezhetsz tojásos turmixokkal is, ha nem borzadsz el a nyers tojástól :D
Édes tojásosnak a tojás-banán vagy tojás-zab amerikai palacsinták szerintem finomak, van olyan, amihez gyakorlatilag csak 2-3 összetevő kell. Ha van fehérjéd éppen, akkor azt is keveretsz bele.
Nos, én tojást eszek reggelire valami hússal... :D Ez telít el rendesen, ha szénhidrát túlsúlyosan eszek, akkor 1-2 óra múlva kopog a szemem az éhségtől. Ettől függetlenül szoktam még zabot enni, ha nincs időm másra, vagy melegszendvicset sok sajttal és sonkával, és persze salátát mindenhez. Ja meg mindenféle krémet pirítóson, pl. avokádó, humusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!