Miért eszik mindenki fehérjeport, még az is, aki még csak nem is sportol?
Csak érdekel, mert aki komolyan gondolja és lejár és csinálja, azt tökéletesen megértem, de azt nem, aki mondjuk ülőmunkát végez és hetente 3* kb ellötyög valamit. vagy ennek valami célja van amit nem tudok?
azért merült fel bennem a kérdés, mert beszélgettem néhány munkatársammal, az egyik hetente 1-2* eljára kondiba,de fehérjét eszik fehérjével,a másikmeg aerobikozik, ráadásul túlsúlyos, de eszi a fehérjeport.
annak nem akkor van értelme,ha az illető érdemi munkát folytat? vagy én vagy a tudatlan?:)
örülnék ha valaki elmagyarázná, mert lehet, hogy én értem félre az egészet
köszönöm a válaszokat, az esetleges tudatlanságomért elnézést!
A fogyókúra topikban egymásnak ajánlgatják a fehérjeport, úgy, hogy gőzük sincs, hogy mire való. Kvázi ilyen fogyókúrás turmixnak képzelik el, amitől hipp-hopp le lehet fogyni, ha azt esznek vacsorára. A fehérje tényleg azoknak való, akik legalább heti 3-4 alkalommal intenzív súlyzós edzést végeznek vagy versenyszerűen sportolnak.
Azért is szednek ilyesmit, mert már midenféle más módszert kipróbáltak eredménytelenül, és most ez az új, amitól a csodát várják. Emellett úgy vettem észre, hogy a testépítés egyre joban kezdett beszivárogni a mainstreambe (ami nagyon jó), de emellett átvesznek belőle mindenféle dolgot, pl. a táplálékkiegészítők használatát, mert meginni egy csokis shake-t könnyű, finom, és lehet újabb eladható termékeket fejleszteni rá. Norbi Update is adott ki fehérjét pl. (Mondjuk az olyan is.) Szedheti valaki heti 1 aerobikozáshoz is, végül is a gyártóknak is meg kell élni valamiből.
lehet kiutáltok ezért, de én azt sem értem, aki ilyet eszik, mivel mindenki nagyon érzékeny arra, hogy tartósítószer, organikus nyúlfüle... de ez aztán nagyon nem természetes
mindegy is, köszönöm a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!