Szeptemberben kezdtem el a testépítést. Mikor kezdjek el fehérjeport szedni?
Valaki azt mondta nekem,hogy elég egy év múlva,ugyanis addig csak kidobott pénz lenne,ha most kezdenék el rögtön fehérjeport szedni.
Mit gondoltok?
190cm a magasságom és 86ra lefogytam 94ről,mert volt egy kis sörhasam.
Feherje azert kell az edzeshez, hogy az izomfejlodest segitse es ne a szervezet szuksegleteibol hasznaljon fel, ami a napi normal elethez kell.
Ga aktivan sportolsz es celod a fejlodes, akkor keves a napi kaja.
Mindenkinek más a véleménye és a tapasztalata erről, de szvsz fehérjét akkor érdemes inni, ha meg akarod támogatni a fehérjebeviteledet egy kicsit, mert valamiért nem tudsz elég fehérjét bevinni szilárd kajából. Egyfajta mankó lehet, ha pl. egy nap valamiért kihagysz egy étkezést vagy alacsonyabb a fehérjebeviteled. Ezért szokták kezdőknek is javasolni, akik még nincsenek annyira otthon a táplálkozás témakörében.
Ha szeretnél venni, vegyél, de szerintem kezdőként egyrészt enélkül is nagy ütemben lehet fejlődni, másrészt pedig a legfontosann a rendes kajálás, és akkor fejlődsz fehérje nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!