Milyen fehérjeport ajánlanátok?
Már egy ideje edzek és szeretnék venni fehérjeport mert a napi szükséges mennyiséget nem mindig tudom bevinni viszont annyi féle van hogy nem tudok eligazodni. Mit kell ilyenkor figyelni?
Tudnátok ajánlani feherjéket lehetőleg jo árban?
A builder oldalát én elkerülném, nem szeretném bántani az előttem szólókat de van köztetek olyan aki nem hobbi body-s?
Előbb kérdeznéd meg hogy van-e valamilyen allergiája..tukmáld rá a tejsavót miközben lehet tejfehérje allergiája van, vagy laktózérzékeny vagy glutén vagy talán valamilyen édesítőszerre.
Na most ha te olyat kérdezel aki ért hozzá és nem csak leveszi a polcról mert a haverjának mesélte valaki aki látott valakit...stb..
Szóval kezdjük az elején.
Van allergiád,érzékenységed?
Emésztési problémád?
Ha semmi akkor a tejsavóktól kezdjük, értelemszerűen találsz köztük laktóz és glutén vagy akár cukormenteset is. Ezt ajánlom először. ilyen pl:iso whey zero
Ha nem vagy érzékeny elég lesz a 100% pure whey is (nem laktózmentes)
Mivel lány vagy és gondolom nem egy profi testépítő ezért vettem a bátorságot és azt gondoltam hogy fontos azért az is hogy iható legyen amit veszel, ebből kifolyólag a hidrolizátumokat feleslegesnek tartom a számodra mivel hiába a jó minőség, az íz rovására megy.
Ha a tejsavó nem játszik kereshetsz marha esetleg rizs/borsó alapú fehérjéket, esetleg valamelyiknek a keverékét.
Ha fontos hogy minden mentes legyen akkor a biotechusa oldalán tájékozódnék, ha nem a akkor a scitec. Kb ez a két nagy tápkieg cég van az országban ami a jó minőség mellett reális árakat tud képezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!