Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs penzem a diétára? Mit...

Nincs penzem a diétára? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az a problemam, hogy 3 ev gyuras alatt fel szedtem egy eleg nagy izomtomeget, de mivel nem volt penzem tiszta tomegelos etrendre, ezert az izomtomeg melle egy jo kis adag zsir is feljott. ahogy a tomegelesnel, probalkoztam itt is amolyan olcso dietas trukkokkel, csak sajnos nem nagyon valnak be, mert ezt azert ha az ember nem csinalja jol, akkor nincs eredmeny. 12. Es vagyok, szoval meg nem vagyok onellato. A kerdesem az hogy letezike megoldas a helyzetemre? Vagy ulhetek itt szeles vallal, es szeles hassal amig nem keritek keretet egy normalis dietara?
2018. jan. 16. 22:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
...regebb. Egy szinten
2018. jan. 17. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor szerinted kevés fehérje is elég...? Mert nem. Szóval én sem értem ezt a dolgot. Ha tömegelni volt pénzed, szálkásítani pláne lesz (az elképzelhető, hogy a jóllakáshoz valakinek könnyebb egy minőségibb, drágább étrenden lenni, bár az is elég extrém esetnek tűnik, de itt most a lehetségesről beszélek, nem az ideálisról). Az nem úgy megy, hogy a fehérje helyett sok kalóriát eszel és izmosodsz...
2018. jan. 17. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Szálkásításkor nekem 1600-1800 Ft között mmozog a napi ráfordításom kajára:

1 kg brokkoli 550 Ft

0,33 kg zöldbab 130 Ft

0,5 kg csirke 700 Ft

80 gr zab 50 Ft

1 natur joghurt 50 Ft

125 gr túró 120 Ft

1 tasak (125 gr) barna rizs 100 Ft

ez így pl 1700 Ft / nap

2018. jan. 17. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nem kell natural szinte senkinek a 2gramm*testtömeg fehérje... ez pusztán a maximumja annak amit natural képes a szervezeted kezelni... ettől független 1.3-1.5 is tökéletesen megfelel egy hobbigyúrm!nak... pláne, ha eleve nem volt meg tömegelésnél sem a fehérje... halkan jegyzem meg, építkezéshez több anyag kell, mint izommegtartáshoz...

Nem csak csirkemell filéből lehet ám jó szálkásító étrendet tervezni, hanem akár diaznócombból, de még vegan kosztból is... eleve a növények 10%-a fehérje általában... 100gramm rizsben 7gramm fehérje van... ezeket is bele kellene ám számolni, még akkor is, ha nem tökéletes az amino profilja...

Az a baj, te kérdező leragadtál az ősrégi dogmatikus csirke rizs brokkoli témánál... képzeld én szálkásítás alatt szoktam enni palacsintát, de még túrótortát is... ismerem az alapanyagok makróit és 2 perc alatt tervezem meg a kajámat, ha el akarok térni a bázis étrendemtől...

2018. jan. 17. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 1000 forintból hozom ki a napi kajám.700g csirke az kb 500 ft,200g rizs az 40ft,2 adag scitec fehérje az mondjuk 250ft és még mellé zöldségek. :)
2018. jan. 18. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Most ki fogják neked okoskodni, hogy napi 200 forintból is lehet ám ezzel a sporttal foglalkozni, de az a helyzet, hogy választhatod a nyomorgást meg a száraz csirkét rizzsel, mint egy aszkéta. Vagy türelmes leszel, elfogadod hogy a testednek szüksége van normális tápanyagokra, amihez még nincs meg a kereseted. Addig meg marad a szűkös keret és ésszerű étkezés. Próbáld ki a HIIT edzéseket meg a kardiót. Napi séta meglegyen.

Először keress pénzt, utána foglalkozz testépítéssel, különben csak egy izmos, de komplexusos csávó leszel aki még anyuval él, de tápkiegre meg cuccra jut pénze.

Most komolyan, mi a fontosabb? A továbbtanulás vagy az izmaid? :)

2018. jan. 18. 11:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Nyilvan a tovabbtanulas, de ugy erzem hogy ha leszalkasitanek, nem feltetlenul kocka has meg ilyesmi, csak legyen lapos hasam, es arányos testem, akkor kiegyensulyozottabb lennek lelkileg is, es a tanulashoz, meg barmihez tobb motivaciom es jobb hozzaallasom lenne
2018. jan. 18. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd ha több energiát égetsz el mint amennyit beviszel, akkor bármit eszel fogyni fogsz. Ha van normális diétád, ha nincs. Én nem hízom el pedig rengeteg csokit, pizzát stb eszek de mindennap futok (1 futás kb 8 km) néha kétszer is és 5 súlyzós edzésem van/hét. Bármit mellett tudsz fogyni.
2018. jan. 18. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!