Szalkasitaskor meguntam az etrendet. Mit tehetnek?
7 honapja dietazom, eddig sem imadtam ezt az etrendet, de most vegkepp megutaltam.
Ha abbahagyom a feherje (hus, tonhal, tojas) eveset es tovabbra is edzem, akkor meg csak energiam se lesz az edzeshez igaz?
De a hust eleve utalom megis lenyeltem a bekat es fel eve azt eszem, de megundorodtam.
Mit tennetek a helyemben?
Ha abbahagyom az edzest, akkor vagy visszahizok, vagy a borom lesz csunya, tekintve ha eltunik az izom rolam.
Heti 3 sulyzos, heti 3 kardio taposogep intervall, mellette a szalkasitas.
Nem birom mar megenni ezt a fajta kajat de az edzest nem hagynam abba de igy nincs erom folytatni, puffadok is sokszor vagyok beteg a magas feherjebeviteltol.
Mit tegyek?
Ha nem eszel fehérjét, edzel vagy sem, lebomlanak az izmaid, s ha elég tartósan csinálod, meghalsz. Fehérje kell az élethez. De ez nem jelenti azt, hogy akár állati terméket kéne enned.
Rengetegféle étrenddel szálkásíthatsz.
Én nem utálom a húst, csak ha sűrűn van, pl. havi 1-nél gyakrabban. Úgyhogy kb. sosem eszem húst, nagy kaland. Egy csomó más ételcsoportot sem eszem, de maradt elég. Még válogathatok is a különféle stílusú étrendek között, a makróim is lelkesen változnak néha. De mindig jók.
A magas fehérjebevitel egészségtelen, minek csinálod? Megfelelő fehérjebevitel kell. Nem magas, nem alacsony.
Mégis mit eszel s hogyan szeretnél enni?
Milyen szamtalan mas etrendet kovethetek, segits
Fogalmam sincs mit tehetnek
Mi fer bele es mi nem. Nyilvan szeretnek enni feherjet, de nem sokat, napi 3x natur csirkemelltol mar vegem van.
Taplalkozasi tanacsadotol kaptam a kajat, leirom:
1. 50 zabpehely 50 feherjepor
2. 2 puffirizs 100 csmellsonka 2 paradicsom
3. 150 csmell 30 rizs 100 zokdseg
4. Es 5. Ugyanaz mint a 3as
6. 2 db tonhalkonzerv 100 zokdsef
7. 100 zsirsz turo
Ezt ettem 6 honapig, de mar nem birom. Aztan lecsokkentettem a feherjet 220rol 180ra de az marha sok, 140et kene ennem de mivel a ch is baromi alacsony ezert inkabb a feherjet emeltem meg.. zsir az annyi amennyi jar az etelekhez kb 0.8.
A ch 130 de most csokkentettem 110re hogy vegre beinduljon a fogyas.
De borzalmasan erzem magam, a klasszik szalkasitasi makroktol ehezem, ha megemelem a cht akkor nem fogyok.
Szoval unom az egeszet.
Eleve nem szeretem a hust.
Na meg natur roston huskent plane ..
A sajtot turot szeretem, tofut neha, sonkatol a hideg raz, tonhalhoz keves a penztarcam 😁
Ne beszoljatok, hanem segitsetek jo??
Nem azert irtam ki hogy vegul megint ures szavakkal legyek gazdagabv
Kétlem hogy versenydiétázol,szóval füszereket használj nyugodtan,millió van csírkére-halra,zöldségre.Túrót se kell natúrba enni én se szeretem úgy,dobsz bele zsírszegény kakaót-édesítőt már is jobb,csinálsz körözöttet piros paprika kis só-fokhagyma.
Ehetsz tojást is,halból se muszáj csak tonhalat enni.
Ha éhes vagy ne ch-n emelj,egyél több zöldséget,diétában 1-1.5kg is mehet.
Semmi baj nincs az étrenddel és nem feltétlenül az a hibás aki felírta neki,azzal van baj,hogy nem tudsz főzni:D nézzegess recepteket mit mivel,milyen füszerekkel jó és máris jobb lesz.
Koszi a tippet; ezen is tul vagyok mar, 18 fele fuszersom van itthon. 😂
De azert koszi, igy jartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!