Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepszhez miféle "gumis"...

Bicepszhez miféle "gumis" erősítőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Több gyakorlatra kéne, szerintem ezért kell egy hosszú, meg rövidebb is. Én nem ismerem ezeket, hogy mi milyen nehéznek számít meg mennyire nyúlik. Tudnátok mutatni párat, és hogy mi alapján tudom megítélni, hogy mennyire nehéz széthúzni?

Férfinek kellene.

2018. jan. 15. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyennel alig fogsz erősödni...ha izmot akarsz nagy súlyok kellenek, ilyen alternatív megoldásokkal felesleges szórakozni.Vegyél egy francia rúdat meg tárcsákat, többre mész. 15 ezerből kihozod ha jófogáson veszed.Amúgy ennél a gumikötélnél a húzódzkodás is jobb lenne.Ízületi sérülésekre,rehabilitációra használják ezt, izomépítésre nem alkalmas.
2018. jan. 15. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Van olyan szalag, aminek nagyobb az ellenállása, azzal lehet pumpálni, de ez inkább csak ilyen metabolikus cucc, szóval ilyen szempontból adom, erre nem érdemes alapozni. Amúgy ha már húzódzkodás: van akinek nem megy, és speciel ahhoz is jó tud lenni, szóval azért nem kell leírni.

Amúgy meg netes rendelésnél, azért szokott lenni valami útmutató, hogy melyik szalagnak mekkora az ellenállása.

2018. jan. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!