Miért nézik le azt, aki rángatja a súlyzót bicepszezésnél?
Azt mondjám,hogy nem szabályos,nem jó így stb..Pedig a szkanderosok is így edzenek.Meg itt van pl.Denis Cyplenkov,aki szintén “rángatja” és 60-as felkarja van
Amúgy a Mike Tysonos példáról eszembe jutott Ronnie Coleman tolókocsis képe....
Mondhatjuk,hogy szar volt az edzése?
Na szóval érted kérdező.
És nem fikázni akarom Ronnie-t,mert tiszteletem az erős akaratáért,csak hát valamit ő sem csinált jól,hiába profi.
Annak ellenére,hogy nem testépítő,nagyobb felkarja van,mint a profi testépítőknek.Nem sokan vannak,akinek 60-as felkarja van,főleg olyan,akiben nincs synthol.
Nem láttatok még súlyemelőt vagy strongmant?Nem hallottatok még a power cleanról,ahol a sportoló a földről a mellére rántja fel a súlyt?Ezek nem veszélyesek?
Bicepszezéstől roppant meg a gerince?
Szerintem ha elég erősek a stabilizáló izmok,akkor nem kéne,hogy lesérüljön valaki egy bicepszezéstől.
Akkor kell e kép a felkaromról?
Kutyát nem érdekel a felkarod 😄
Nagyon buta vagy, kérdező
Miért is?Inkább rakj te képet,lássuk mire mentél az izolálgatással.
Amúgy meg nem vagyok testépítő.Nevetséges amikor egy izmos ember kis súlyokkal bohóckodik.Nem véletlen van a köztudatban a sztereotípia,hogy a testépítők gyengék,nem tudnák felvinni a hűtőszekrényt az emeletre.
Én nem izolgatok agybafőbe, 1 gyakorlat megy bicepszre.
De egy bicepsz gyakorlat mindenhogy izolalt lesz, ne teljes testből csináld mert akkor elég triviális hogy nem bicepsz gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!