Mi a véleményetek az infra trénerről? Telleg olyan jó vagy megint valami kitalált hülyeség?
Szerintem újabb hülyeség, ami arra a pszichológiára alapoz, hogy sokan azt hiszik, hogy minél jobban izzadnak, annál jobban ég a zsír. Nem látom, hogy mitől nőne a felhasznált energia mennyisége.
Nálunk is van a teremben, én még soha senkit nem láttam benne, ami jó jel, mert talán nem olyan hülyék az emberek, mint gondolom. :) Vagy csak túl drágának találják. Mellesleg az is.
A "fogyasztó hatása" azon alapul, hogy 30-60perces edzés után az ember 0.5-1kg-val kevesebbet mutat. Ahhozz, hogy valóban 60 perc elégessen valaki 7000 kalóriát, esélytelen... :D 2000kcal/60perces sportról/mozgásról sem hallottam még, na de 7000-ről :'D
Aki ezt beveszi, az nagy hülye.
Ha viszont hidegben edzenének, akkor annak lenne valami értelme, tudományosan bizonyított alapja. Hidegben az emberi szervezet sok energiát szán a test melegen tartására, így több kalóriát égetünk, mintha szobahőmérsékleten/30, 40+ fokban infra trénerrel edzenénk.
Ez a "leadott" súly, aminek minden nő örül, csak víz, (és minimális zsír). Persze az emberek a minimális erőfeszítés, 100% instant eredményt nagyon szeretik...
Ekkora hülyeséget a Flabélos óta nem nagyon láttam. Extra súlyt nem fogsz ezzel veszteni, az izzadás meg nem jelent semmit. Jól befűtöd a szobát, aztán szobabiciklizel, ugyanott vagy, de csak az extra rezsit kell fizetni :D
A legszebb az, hogy vannak olyan fitneszmodellek és sportolók, akik reklámozzák is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!