Ilyen fajta zabpehely jo lehet reggelihez?
Kb 3 hónapja kondizok, és mindenképpen valami egészséges és jó hatású dolgot szeretnék enni reggelire is. Azt olvastam , hogy reggelire a zabpehely a legjobb mert gyorsan felszívódó dolog .(Lehet , hogy ezt rosszul értettem, ha igen akkor javítsatok ki )
Tehát ilyen fajta zabpehely jó? :
(Ha a link rossz akkor : Crownfield Premium Musli ~ a kék zacskós )
Azért ennék ilyet ,mert a sima zabpehely tejjel nehezes csúszik le , ebben pedig van plusz szárított gyümölcs és mandula darab . De nem 50-50%-ban hanem inkáb 70%zabpehely és 30%gyümölcs és mandula.
Szóval térjek át a sima zabpehelyre vagy jó ez is .Egyébként a célom a rendes életmód tartása , valamilyen szinten fogyás is .
Vitázhatunk itt naphosszat, nincs értelme, mert te csak azt az infot fogadod el, ami a te látásmódot támasztja alá, ahogy én is. Semmi értelme. Mindketten tudnánk itt linkelni tonnaszám anyagot, bizonyítva a saját igazunkat, akkor sem érnénk soha a végére. Együnk gyümölcsöt, arra talán egyikünk sem akad ki. :) Csak ide ne találjon egy fruktózparás. :)
Egyébként a tojás sem fingat, épp az volt ma a vacsora. :)
"Vitázhatunk itt naphosszat, nincs értelme, mert te csak azt az infot fogadod el, ami a te látásmódot támasztja alá, ahogy én is. Semmi értelme. Mindketten tudnánk itt linkelni tonnaszám anyagot, bizonyítva a saját igazunkat, akkor sem érnénk soha a végére."
Nagy igazság.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!