Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatint mikor szedjem?

Kreatint mikor szedjem?

Figyelt kérdés
Ma már itt kérdeztem ezzel kapcsolatban csakazt kihagytam, h mikor szedjem.. és fontos h mindig kaja elott fel oraval kell? Vagy mehet az a napi 15g barmikor? Es nem edzes napon, mert akkor edzesnutan kaja elott persze.. de piheno napon, amikor nem edzek akkor is kaja elott vagy mindegy mikor? Koszonom ismet!:D

2018. jan. 8. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Attol fugg milyen kreatint hasznalsz

Gondolom kreatin monohidratot, ez a legolcsobb, legelterjedtebb es legtobbet kutatott (egyebkent en is ezt hasznalom)

5g-os adagokban kell, fontos hogy szenhidratos kaja elott 10-20 perccel, ugyanis a kreatin inzulinnal tud hatekonyan az izmokba jutni, ami ch fogyasztasakor jelenik meg

Persze nem muszaj 10 perccel kesobb kajalni, lehet kozvetlenul elotte is, de en ezt igy tanultam meg szoval igy csinalom

Edzes utan nem szorakozok ezzel, belerakom a tomegnovelobe es jo ugy, amugyis ki vannak ehezve az izmok es szivnak minden tapanyagot magukba mint a szivacs

2018. jan. 8. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Tavasz végén szedd, miután kivirágzott.
2018. jan. 8. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
soha
2018. jan. 8. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:

A kreatin sokat dob a szedés első két hónapjában. Aztán egyre csökken a hatása. Ki kell hagyni legalább egy, de ha lehet több hónapot, és megint elemi erővel fog hatni.

Sokat ad hozzá még a HMB és az A.AKG is. Az AKG tágítja az ereket és jobb lesz tőle az izmok vérellátása.

2018. jan. 9. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!