Elipszis vs. Taposógép?
Melyik hatásosabb zsírégetésre?
Valamint csak magától a taposógéptől szép kerek fenekem lesz, vagy kell még mellé valamilyen erősítőedzés kifejezetten arra a részre?
Elég a taposógép. Sőt elég, ha csak mellé állsz, már attól szép izmos lesz a popsikád. :)
Édes mindegy, hogy melyiken lötyögsz. Zsírégetésre diéta kell, izomépítéshez súlyzós edzés.
Természetesen diétázom kedves kommentelő 5hónapja (ment is le szépen), sőt van otthon elipszis gépem is, amin 1órát szoktam aerobozni esténként. Csak kíváncsi lettem volna, hogy érdemes-e vennem egy taposógépet is, vagy elég az elipszis.
De akkor innentől kezdve majd mellé állok, köszönöm...
Maradhat az elipszis tréner, ha fogyni akarsz felesleges. Viszont ha terembe nem akarsz járni, akkor már otthon végeznék valamilyen edzést az elipszis tréner mellé heti 2-3x.
Egyébként ha nem megy már le a súlyodból, akkor csökkentsd a kcal-t.
És te mit nem értesz azon, hogy tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, ahogy a kérdésemben is leírtam. A kérdés nem ez volt, hanem az hogy melyik hatásosabb.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!