Ilyen testsúlynál szabad tömegelni vagy inkább szálkásítsak?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok és nagyjából 86-88 kg, a Testzsírszázalékom nagyjából 16-19% lehet, tömegeljek vagy előtte inkább szálkásítsak le 10-12% testzsírig és utána tömegeljek?2018. jan. 3. 23:58
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan tömegelj az elhatározott szintig aztán mehet a szálkásítás
3/5 anonim válasza:
20% felé nem kell vinni atestzsírt mert csökken a teszto . Olyan 18-19%-nál érdemes elkezdeni a szálkásítást.
4/5 Dubstep91 válasza:
ilyen testsúlyal 3 hónap tömegeléstől többet nem javasolok elsőre,főleg ha most kezdenéd a sportot.
5/5 anonim válasza:
Én szálkásítanék ilyen paraméterekkel. Lemennék 78 kgra és aztán lassú, tömegnövelésbe kezdenék. 12-13% testzsír mellett 85 kg jól nézne ki rajta.
Nem biztos, hogy ez a jó, de én ezt csinálnám. Jelenleg tömegelek de sose volt a testzsírom 17% felett. Nem is akarok felé menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!