Ilyen testhez mit kellenne még csinálnom? Nagyon surgos kerlek adjatok tippeket?
16 éves vagyok, 194cm, 82 kg.
Lassan 3 honapja edzek (kondi) ebbol az elso 2 honap teljes testes volt, viszont rajottem h ugy nem fejlodok sehogy, ezert a 3. Honapot kulon-kulon izomcsoportonkent edzem.:
Hetfo: Kar-váll
Kedd:Hát-mell
Szerda: has-láb
Csutortok: egesz nap szunet
Ezutan megint elolrol.
Lefotoztam 3 iranybol a testem, mert nyar elott mar szeretnek kockahasat.
Szeretnek tippeket,tanacsokat h mit kell csinalnom egy olyan testert (4. Kep az elkepzeles)
1.
2.
3.
Es ilyen testet szeretnek minimum, tehat ehhez kellenenek tippek hogy ehhez mit kene tennem.:
Elore is koszonom :/
Teljes testessel nem fejlődsz? Vannak bajok xd
Normálisan kéne kajálni meg edzeni azt lenne valami...
Amúgy csak fogyj egy kicsit, a gyereken amit linkeltél nincs nagyon izom, meg nem is annyira vékony azért.
Tudom, de azota fejlodott eleg szepen.. linkelek masikat egy mostani testerol.
Egyebkent igen kihagytam hogy nagyon figyelek az evésre, kerulom a zsiros kajakat, sok feherhet viszek be, de ha ez nem eleg feherjeport is szedek.
De amugy lehet mondani valamit a testemrol, mert igy nem leszek okosabb:D nem tudom mit kell csinalnom jobban.
Itt egy jobb kep rola:
Szalkasitanom kene ehhez?
Megis hova akarsz szalkasitani? Sztem inkabb konyveld el h az a forma amit mutattal - foleg a második - nem lesz meg nyárra. Sportolj rendesen - es foleg egyel rendesen! Mit szeretnel belassult anyagcserevel...?
Es ahogy előttem is mondtak: nem a teljes testes edzestol nem fejlodtel, hanem mert vagy nem eleg intenzíven edzel, vagy mert szarul kajalsz es vagy mert nem pihensz.
Hat nemtudom..Köszi a valaszokat :/
Probalok mindent megtenni erte de az a baj hogy olyan sok mindent olvastam/mondtak hogy mar nemtudom mit csinaljak:D lehet kene egy szemelyi edzo akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!