Lehet ez ellen tenni valamit?
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem el edzeni, 63kg voltam 185cm és most vagyok 70kg, erőben és látványban is növekedtem de a felső mellen nem igazán akar nőni. Az zavar legjobban hogy a mellem felső részén lehet látni a csontot és ez eléggé zavar. Lehet ez ellen tenni valamit, van rá valami felső melles gyakorlat amivel tudnék oda izmot vinni? Köszi a válaszokat2017. dec. 26. 14:20
1/4 anonim válasza:
Edz továbbra is nagy súllyal, majd ha 80kg leszel izomban akkor fog látszódni. 70kg-osan hajszál vékony vagy, ne akarj nagy mellizmokat.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Felső mellre a legjobb gyakorlat a vízszintes fekvenyomás, nagy súllyal. Azzal tudod a legjobban növelni a melled tömegét, ezáltal a felső része is nőni fog.
Páldi Gábor: 3 éve csak vízszintes padon nyom fekve
4/4 anonim válasza:
Őt azért ne hasonlítsd egy átlagemberhez, aki épp elkezdett gyúrni.
Páldi Gábornak nagyon jó genetikája van, van edzésmúltja +nem naturál, szóval nem az egyedüli fekvenyomás miatt, hanem annak ellenére van fejlett felső melle.
A legoptimálisabb fejlődést a felső mellnek akkor sem a vízszintes padon fekvenyomás biztosítja, ha egyeseknek sikerül csak ezzel fejlődniük, mert a populáció legnagyobb részének szüksége van izolációra.
Evezéstől sem lesz az átlagos genetikájú embereknek nagy bicepsze, hiába dolgozik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!