Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen eredményeket várhatok...

Milyen eredményeket várhatok 5 hónap kondival?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, 183 centi és 80 kiló. Tehát átlagos testalkat vagyok.

A célom egy egészséges mennyiségű izomzat felszedése, de nem is akarom túlzásba vinni. Egy David Beckham stílusú kondit szeretnék szerezni. [link]

Elérhető ez 5 hónap után vagy alábecsülöm? Persze megfelelő étkezéssel, mert nagyon fontos az is.

Mit gondoltok?

2017. dec. 26. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha csak ezzel foglalkoznál, akkor szerintem hasonlót elérhet egy jó alkatú ember. Az esetek nagy többségében viszont kevés erre az idő. Viszont 5 hónap után határozottal látszani fog, hogy sportolsz.

A kondiját nyilván nem fogod elérni, mert ő nem tudom de vagy 25-30 éve a sportból él.

2017. dec. 26. 10:13
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2017. dec. 26. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Jön a nyár?
2017. dec. 26. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Most nem azért de én is így néztem ki, mielőtt elkezdtem gyúrni. Ne ez legyen a cél! Ez itt egy semmi.
2017. dec. 26. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél egy átlagos testalkat. Ha nem vagy zsíros 183/80 kilósan kb ilyennek kéne lenned.
2017. dec. 26. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Akit linkeltél nem híres e-sportoló?

Vagy sakkozó?

Lazán meglesz 5 hónap alatt ez az "egészséges mennyiségű izomzat."

2017. dec. 26. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Miert szeretnel olyan szarul kinezni?
2017. dec. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!