Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Három hónap alatt milyen...

Három hónap alatt milyen eredményeket érhetek el?

Figyelt kérdés

Sokszor belekezdtem már az életmódváltásba, és többé-kevésbé sikerül is, de egyik nap egy kis édesség, másnap egy kis tészta, aztán barátnőkkel beülünk valahova, és így az a fránya 5 kiló felesleges zsír csak nem akar lemenni. Viszont végre megvan az igazi motivációm, úgy érzem, egy számomra fontos napra szeretném ledolgozni a felesleget, ami pontosan három hónap múlva lesz. Jelenleg 180cm vagyok és olyan 77-78 kiló körül mozgok - soknak tűnik, de hála istennek van rajtam izom is. :)

Edzéstervnek - mivel érettségi időszak van/lesz - nem szeretnék annyira halálosat berakni. Nyáron jót tett nekem az Insanity, ha heti háromszor megcsinálom belőle a Pure Cardio videót (szerintem az a leggyilkosabb) és ezt kombinálom heti 2-3 súlyzós edzéssel, az megfelel? :)

Ételek terén reggelire tk. kenyeret gondoltam (tudom paleosok fújjognak), esetleg rántottát vagy valamilyen zöldség"tálat" sovány felvágottal. Tízóraira igyekszem mindig valami finom salátát vinni majd a suliba, vagy valamilyen gyümölcsöt. Ebédnél csirkére gondoltam, zöldséggel/barna rizzsel, vagy esetleg csak simán párolt zöldségre, esetleg lecsó. Uzsonnának valami magra gondoltam, mondjuk egy marék mogyoró vagy dió, esetleg egy joghurt, valami könnyű. És mivel este edzek, utána valami fehérjedús ételt gondolnék jónak - tojás, túró, esetleg ebédről maradt csirke. És természetesen odafigyelek, hogy a napi 2-3 liter víz meglegyen. :)

Ha ezt betartom, akkor lemennek végre azok az utolsó, fránya kilók? :) 18/L

2014. márc. 20. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:

ha ha ha igen én most fújok, mert paleos vagyok :) Szerintem egész jól kitaláltad vagyis majdnem mindennel egyetértek, amivel nem az a kenyér a túró, rizs és a mogyoró. De ezt gondolom tudod:)

Válaszolva a kérdésre is, hasra menj rá és edzés előtt 5 órával már ne egyél semmit mert csak akkor tudsz igazán zsírt égetni, vagyis ehetsz természetesen csak csökkennek az esélyek :)

3 hónap alatt akár 15 kilót is leadhatsz, de azt mondom hogy inkább ne mert (lógni fognak a mellek) inkább a lassan de biztosan módszer talán a célravezetőbb.

Ez csak egy tipp volt :)

hali

2014. márc. 20. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. A paleon már nem tudok kiigazodni - eddig bárhol olvastam a magvakat mindenhol ajánlották, mindegy... :)

A mínusz 15kg-ot meghagyom annak, aki csontváz akar lenni, én inkább megmaradok az 5-6 kilónál.

Az viszont, hogy 5 órával edzés előtt ne egyek... már ne is haragudj, de hülyeség. Két órával előtte ne, az oké, de ÖT!? Inkább kihagynám az ájulást és hasonlókat. ;)

2014. márc. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!