Nem megy a tömegelés! 5 hónapja edzek rendszeresen, iszom a fehérjét, kreatint, nem eszek semmi moslék kaját. Ez így segíthet?
Viszont így lecsökkent a kalóriabevitelem, és mennyiségre sokat eszem csak ugye ezeknek alacsony a kalóriatartalma így ha teljesen teleeszem magam úgy hogy szinte rosszul vagyok, akkor vagyok pont 3100 kalóriánál ami a szükségletem.
Nem tudom hogy tudnék feljebb menni. 1 kicsit izmosodtam így is hiszen nem rég kezdtem, meg le is adtam kb 5 kiló felesleget szóval sokkal jobban nézek ki, de most már szeretném ha elkezdenék nőni.
A szénhidrát nincs meg soha. Egyek vmi szemetet, hogy meglegyen a 3500-3600 kalória? Az jobban csúszik azért.
21F 78kg
Jó tanácsokat adnak az előttem szólók!
Zsírbevitelt is növelheted. Pl magvak, vagy veszel lenmagolajat és megiszol belőle 2-3 evőkanálnyit a nap folyamán.
Vagy készíthetsz házi tömegnövelő turmixot. Fehérje, zabpehelyliszt, akár gyümölcsöket is beleturmixolhatsz, mehet ebbe is lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!