Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is korom feketét székeltek?

Ti is korom feketét székeltek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak ha szenet ebedelek
2017. dec. 22. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve én ha sok kakaót fogyasztok (zabhoz szoktam rakni). Amúgy nem.
2017. dec. 22. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Mindig olyan sotet a szine, vagy csak most volt olyan? Ettel valami olyan ami elszinezheti? Pl cekla, ilyesmi?

Ha folyamatosan ilyen, komoly betegseg jele lehet. Ha csak egyszer ilyen, akkor valamilyen etel okozhatja.

2017. dec. 22. 20:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem csak a vas tartalmú multi miatt van? Mert azóta ilyen.
2017. dec. 22. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
De igen az is lehet az oka.
2017. dec. 22. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a sok hús és a multik miatt lehet ilyen, úgy gondoltam itt biztos sok embernek ilyen lehet még akkor.
2017. dec. 22. 20:58
 7/12 lassze54 válasza:
...hááát..ha valakinek az a programja, hogy nézegeti....fene a gusztusát...
2017. dec. 24. 06:17
 8/12 anonim válasza:

A széklet akkor fekete vagy nagyon sötét, amikor széntablettát eszel, vagy a vértől. Ha sok véres hurkát eszel vagy sültvért. De okozhatja belső vérzés is, de annak más tünetei is vannak.

A vas a multivitaminos italban is okozhatja, mert a vér is nagy vastartalommal rendelkezik.

2017. dec. 24. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Néhány napi ne egyél vértartalmú ételeket, vas és szén tartalmú gyógyszereket és ha akkor is fekete marad, akkor sürgősen menj orvoshoz!

A gyógyszertárban recept nélkül lehet venni a székletben lévő vért kimutató tesztet, 1500 Ft körüli áron. (Mielőtt elvégzed a tesztet, ne egyél egy-két napig az előbb említett ételekből, gyógyszerekből.)

2017. dec. 26. 22:30
 10/12 anonim válasza:
Az emésztett vér színe fekete.
2017. dec. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!