Ha olyan 40-50 éves korom körül elkezdek cuccozni és életem végéig nyomom, annak milyen hátránya lehet?
Gondoltam, akkor úgyis le lassul fokozatosan a saját teszto termelés. Mondjuk tegyük fel még olyan országban ahol legálisan lehet venni gyógyszertárban, úgyhogy eredeti minőségi anyag használat 40-50 évig. Én ennek több értelmét látom, mint tizenévesen meg huszonévesen használni mikor alapból gyors az anyagcsere és magas a tesztoszteron termelés. Van hátránya a dolognak?
Szívesebben néznék így ki életem végéig és halnék meg korábban, minthogy csoffattan éljek 100 évet:
legfeljebb annak lenne értelme,hogy a fiatalkori,férfikori szintre beállíttatni orvossal a dózist.
így nem épül le fokozatosan az izomzat és a vitalitás is megmarad.
de ez olyan 60tól lenne aktuális,teljes kivizsgálás után.
mert 60 éves korára már rengeteg embernek kialakult civilizációs betegsége van rák,cukros,IR,szív,vérnyomás.
ezek mellé meg ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!