Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha olyan 40-50 éves korom...

Ha olyan 40-50 éves korom körül elkezdek cuccozni és életem végéig nyomom, annak milyen hátránya lehet?

Figyelt kérdés

Gondoltam, akkor úgyis le lassul fokozatosan a saját teszto termelés. Mondjuk tegyük fel még olyan országban ahol legálisan lehet venni gyógyszertárban, úgyhogy eredeti minőségi anyag használat 40-50 évig. Én ennek több értelmét látom, mint tizenévesen meg huszonévesen használni mikor alapból gyors az anyagcsere és magas a tesztoszteron termelés. Van hátránya a dolognak?

Szívesebben néznék így ki életem végéig és halnék meg korábban, minthogy csoffattan éljek 100 évet:

[link]

2014. júl. 14. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
és ahhoz, hogy így nézz ki, miért kell cuccoznod?
2014. júl. 14. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
faterom is néz ki így, és nem cuccozik, egyszerűen eszik és edz.
2014. júl. 14. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő is 80 éves, mint a képen lévő bácsi?
2014. júl. 14. 18:41
 4/7 norbi2010 ***** válasza:
A bácsi 64 éves a képen, nem 80.
2014. júl. 14. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor itt egy 78 éves:

[link]

2014. júl. 14. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:

legfeljebb annak lenne értelme,hogy a fiatalkori,férfikori szintre beállíttatni orvossal a dózist.

így nem épül le fokozatosan az izomzat és a vitalitás is megmarad.

de ez olyan 60tól lenne aktuális,teljes kivizsgálás után.

mert 60 éves korára már rengeteg embernek kialakult civilizációs betegsége van rák,cukros,IR,szív,vérnyomás.

ezek mellé meg ajánlott.

2014. júl. 14. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
*pff ezek mellé meg nem ajánlott
2014. júl. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!