Valaki szabadult már meg a beleken (sörhas) lévő zsírtól?
Egy kép hogy mire gondolok:
35-40 év kör fölött jön elő ez a probléma. Alkatilag teljesen sovány egyén, nem hájas sem a karja, sem az arca, nincs tokája. De mégis a hasába raktároz mindent mint valami púpos teve és nem a sörtől van.
Volt már valakinek ilyen hasa amitől meg is tudott szabadulni? Legalább 10 kg pluszt kell elképzelni ami csak a hason van és nem a bőr alatt, hanem benne a hasban a zsigereken.
Sokan küzdenek ezzel a problémával. Személy szerint én is, pedig csontkollekció vagyok és 30 felett. Ez szerintem nem csak zsigeri zsír lehet, hanem azon kívül még 3 dolog. Bélsár, puffadás és laza tartóizmok. Az utóbbi időben sikerült mérsékelnem az állapotot, de még mindig nem vagyok elégedett. Jelenleg a laza tartóizmokon dolgozok és figyelem, hogy miben tudnék még javulni.
Na és most leírom a kérdésedre a választ: egyszer-kétszer tartottam 2-3 napos vízböjtöt és az teljesen lelapította a hasam. Ebből arra következtetek, hogy az étrendemben van a leginkább kiváltó oka ennek a dolognak.
Ha szeretnél mélyebben belemenni a témába, akkor írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!