Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki szabadult már meg a...

Valaki szabadult már meg a beleken (sörhas) lévő zsírtól?

Figyelt kérdés

Egy kép hogy mire gondolok:

[link]

35-40 év kör fölött jön elő ez a probléma. Alkatilag teljesen sovány egyén, nem hájas sem a karja, sem az arca, nincs tokája. De mégis a hasába raktároz mindent mint valami púpos teve és nem a sörtől van.

Volt már valakinek ilyen hasa amitől meg is tudott szabadulni? Legalább 10 kg pluszt kell elképzelni ami csak a hason van és nem a bőr alatt, hanem benne a hasban a zsigereken.

2017. dec. 22. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezért kell súlyzós edzést is csinálni mellé,és akkor nem leszel csontváz.
2017. dec. 31. 09:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Sokan küzdenek ezzel a problémával. Személy szerint én is, pedig csontkollekció vagyok és 30 felett. Ez szerintem nem csak zsigeri zsír lehet, hanem azon kívül még 3 dolog. Bélsár, puffadás és laza tartóizmok. Az utóbbi időben sikerült mérsékelnem az állapotot, de még mindig nem vagyok elégedett. Jelenleg a laza tartóizmokon dolgozok és figyelem, hogy miben tudnék még javulni.

Na és most leírom a kérdésedre a választ: egyszer-kétszer tartottam 2-3 napos vízböjtöt és az teljesen lelapította a hasam. Ebből arra következtetek, hogy az étrendemben van a leginkább kiváltó oka ennek a dolognak.

Ha szeretnél mélyebben belemenni a témába, akkor írj privátban.

2018. jan. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!