Hogyan növeljek (izom) tömeget úgy, hogy ne hájasodjak (ne legyen sörhas)?
Figyelt kérdés
Előzmények: 2012-ben volt egy bél betegségem amiben lefogytam(65kg), majd gyógyulás után kemény edzéssel 2.5-3 hónap alatt majd 85kg-ra híztam.Elég sok izom jött fel rám, de sajnos zsír is.2013-ban újra fogyás, izmok sajnos eltüntek, de sörhas az maradt. A vállam, karjaim nem valami vastagok, de sörhast koplalással próbálom leadni, ami sikerül is már csak harmad akkora.
Cél: kocka has, formás sportos test.
Egyébként paleó diétán vagyok.
Szóval azon gondolkoztam, hogy nagyon kevés szénhidrát, nagyon sok fehérje.Nem baj, ha lassabban növekednek az izmaim.Ha izomtömeg növelés mellett elhízok, azt sokkal nehezebb leadni...stb.
2014. okt. 8. 13:22
2/3 A kérdező kommentje:
Hát annyi köze van, hogy lejön vele.Úgy gondoltam, most szabadulnék meg a felesleges kilóktól.Amikor már több izom van, akkor nehezebb(bár lehet, hogy kemény fizikai munkával nem volna nehéz).
2014. okt. 8. 13:42
3/3 anonim válasza:
Éppen hogy sokkal könnyebb izmosabban zsírt leadni. Növelj lassan tömeget még, kicsi kalória plusz legyen. Majd ha lesz elég izom, akkor leadod a zsírt utána szálkásító diétával. Lemegy majd a hasad is, no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!