Egy esztétikus test naturálban hol kezdődik?
Üdv
1) Naturálban, ha mezo vagyok és nem ecto, nem lehet esztétikus testem ?
2) Hány % testzsírnál kezdődik egy esztétikus testalkat ?
3) Képet tudtok mutatni egy naturál esztétikus testalkatról, ami szerintetek nem rossz.
1.) szerintem a mezomorf az egyik legjobb sportos testalklat
2.) 15% véleményem szerint
3.) normál esetben egy férfinak alapban ennyire izmosnak kell lennie véleményem szerint: [link]
"normál esetben egy férfinak alapban ennyire izmosnak kell lennie véleményem szerint: [link]
<< jó volna, ha többen vélekednének így. *.* :)
Én nem leszek népszerű a válaszaimmal.:)
Az első link az tetszik..:)
Kinek mit jelent az esztétikus test, ez szerintem teljesen eltérő. Nálam az esztétikus ott kezdődik, ahol a naturálság éppen véget ér vagy annál nagyobb. Pl nálam az alap izmosság az kb egy Lénárd Lajos vagy Illés Norbi forma. Lehet vitatkozni, hogy ők kokszolnak e vagy sem, ők tagadják mindenesetre.
Aki náluk is esztétikusabb az pl Lazar Angelov. Na nálam ő a minta. De ott már nem kevés cucc van. Szóval ezért mondom, hogy mindenki másra mondja, hogy esztétikus. A Dávid szobor kinézete nálam nulla, szinte semmi izom nincs rajta.
Szerintem 10% köröli testzsírral lehet felmutatni egy jobb szálkás formát, vagy alatta. De naturálban 10% alá menni nehéz úgy, hogy maradjon elég izom is.
A dávid szobrot nem lehet korunk testépítőihez, illetve a mostani testépítés ideáljához hasonlítani.
Izomtömegtől eltekintve, az a szobor a tökéletesen esztétikus, arányaiban hibátlan testet hivatott prezentálni.
Gondoltam linkelem, ha már esztétikus alkatról van szó. :*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!