Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy esztétikus test naturálban...

Egy esztétikus test naturálban hol kezdődik?

Figyelt kérdés

Üdv

1) Naturálban, ha mezo vagyok és nem ecto, nem lehet esztétikus testem ?

2) Hány % testzsírnál kezdődik egy esztétikus testalkat ?

3) Képet tudtok mutatni egy naturál esztétikus testalkatról, ami szerintetek nem rossz.

2014. okt. 6. 22:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:)
2014. okt. 7. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Esztétikus és natural...

Lazar Angelov

2014. okt. 7. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Lazar Angelov tele van mint a téli busz..
2014. okt. 7. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy Angelov naturál. Koxol ő is. Én azt írtam, hogy nálam ő az esztétikus.
2014. okt. 7. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ki hogy van vele, de szerintem amit szteroidokkal meg hasonlókkal érsz el, az én véleményem szerint csalás. A természet megteremtette az embert olyannak, amilyen. Ami ezen felül van, az már nem ember, legfeljebb izomagyú szörnyszülött.
2014. okt. 7. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem így gondolom, de tökmindegy. Magamnak akarok megfelelni, nem másoknak és nem is érdekel más véleménye. Én is letojom, hogy más miként edz, mást sem érdekeljen, hogy én miért és hogy edzem. Ennyi.
2014. okt. 7. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:

S a természet megteremtette a szteroidokat is, a hatásukat, és az emberi találékonyságot. Egy természetes lény cselekedete, alkotása már tekinthető nem természetesnek? Ez azért egy fokkal mélyebb filozófiájú téma.

Amúgy ötös, te láttál már valódi emberi lényt? :D

2014. okt. 7. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok,hogy egészséges ember ne szurkálja magát.Csak azért,hogy ideig-óráig jól nézzen ki.Aki nyomja magába a szteroidokat az gyenge,nem tudja elfogadni a korlátait.
2014. okt. 7. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez így van. Én 29 évig edzettem naturálban, de sosem tudtam elfogadni úgy igazán magam, kevés izommal.
2014. okt. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!