Baj ha kihagyom a lábat?
Heti 5x van tesink és általában futunk.
Tudom, nem kap elég terhelést viszont egy lábedzés után én nem vagyok képes futni, sőt! még ha csak saját testsúllyal is végzem akkor se tudok normálisan futni másnap.
Köszönöm ezt a szép meghatározást kedves 3-as :)
Ugye érzed a szarkazmust?
Akkor tedd valóban péntekre a lábazást, vagy ha nyitva van a terem akkor végezd akár szombaton így hétfőig már fogsz tudni szaladni rendesen..nem megoldás az ha kihagyod a lábazást..
Nálunk a teremben is ez a szokás, de honnan jön ez? Olyat még nem láttam, hogy "baj ha kihagyom a bicepszet.." (Ne vedd sértésnek mert nem annak szántam :)
Mivel a húzódzkodás távol áll a tesióráktól, de még súlyzónk sincs amivel valamiféle bicepszgyakorlatot végre lehet hajtani így az nem gond :D (tricepsz úgyszint, fekvőtámasz lvl0)
Akkor megnézem a pénteki napot, aztán majd meglátjuk
Igen, baj. Az még nagyobb baj, hogy kifogásokat keresel. Tesiórai futás? Ugyanmár :D 45 perc és nem éppen fegyencedzés. De ha bezavar, akkor lábazz hétvégén!
Piszkafa lábakon akármilyen felsőtest is nudli lóf_sz. Az autó optikai tuningolása is a felnivel kezdődik, nem a spoilerrel. Sok puhap_cs van, aki nem lábazik, mert lusta. De hát ez van, a legerősebb izom, a legnehezebb edzés. Vagy mi a koncepció? Kicsit megizzadunk hátazás közben, és azt is kihagyjuk? Mert tesiórán kötélre kell mászni néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!