Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj ha kihagyom a lábat?

Baj ha kihagyom a lábat?

Figyelt kérdés

Heti 5x van tesink és általában futunk.

Tudom, nem kap elég terhelést viszont egy lábedzés után én nem vagyok képes futni, sőt! még ha csak saját testsúllyal is végzem akkor se tudok normálisan futni másnap.

2014. okt. 6. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hát erre nem tudok mást mondani, minthogy ha péntek akkor lábnap
2014. okt. 6. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Akkor is baj, ha kihagyod. Eddz lábra rendesen, max nem futsz tesin olyan jól. Valamit valamiért. Döntsd el mi a fontos.
2014. okt. 6. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Aki nem edz lábra, az nem kondis!
2014. okt. 6. 17:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a szép meghatározást kedves 3-as :)

Ugye érzed a szarkazmust?

2014. okt. 6. 17:22
 5/14 Xyrot ***** válasza:
51%

Akkor tedd valóban péntekre a lábazást, vagy ha nyitva van a terem akkor végezd akár szombaton így hétfőig már fogsz tudni szaladni rendesen..nem megoldás az ha kihagyod a lábazást..

Nálunk a teremben is ez a szokás, de honnan jön ez? Olyat még nem láttam, hogy "baj ha kihagyom a bicepszet.." (Ne vedd sértésnek mert nem annak szántam :)

2014. okt. 6. 17:28
 6/14 A kérdező kommentje:

Mivel a húzódzkodás távol áll a tesióráktól, de még súlyzónk sincs amivel valamiféle bicepszgyakorlatot végre lehet hajtani így az nem gond :D (tricepsz úgyszint, fekvőtámasz lvl0)

Akkor megnézem a pénteki napot, aztán majd meglátjuk

2014. okt. 6. 17:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs labad, akkor nem baj.
2014. okt. 6. 22:10
 8/14 fGhw39-84th ***** válasza:
Nem baj.. Kit érdekel? Nem lábazol, nem lábazol oszt kész.
2014. okt. 6. 22:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, baj. Az még nagyobb baj, hogy kifogásokat keresel. Tesiórai futás? Ugyanmár :D 45 perc és nem éppen fegyencedzés. De ha bezavar, akkor lábazz hétvégén!

Piszkafa lábakon akármilyen felsőtest is nudli lóf_sz. Az autó optikai tuningolása is a felnivel kezdődik, nem a spoilerrel. Sok puhap_cs van, aki nem lábazik, mert lusta. De hát ez van, a legerősebb izom, a legnehezebb edzés. Vagy mi a koncepció? Kicsit megizzadunk hátazás közben, és azt is kihagyjuk? Mert tesiórán kötélre kell mászni néha?

2014. okt. 7. 11:06
 10/14 anonim válasza:
Nekem nem baj de neked az lesz. A futas nem hoz a lábra nagy izmot. Heti 2 szer lábazz de ne ugy mint a vadbarom. Szepen kis sulyal kezd par honap alatt megerősödik es lazan birni fogod a nagyobb sulyal valo edzest. Heti 5 ször futni nem kell az nem jo.
2014. okt. 7. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!