Kicsit olyan mintha sörhasam lenne?! Több: lent
Figyelt kérdés
Bmx-ezem, több éve, és izmos vagyok, a karom is vastag ha befeszítem, a lábam is izmos, 173-175 cm magas lehetek és vagy 65 kg. azt mondják hogy ez normális, most vagyok növésben félig meddig. ha befeszítem a hasizmom, akkor kockák is látszódnak , de ha nem , és kinyomom kicsit
akkor olyan mintha sörhas lenne, de nemtudom ezt elhinni. meg ha összegörnyedve ülök akkor is olyan mintha dagadt lennék
2013. júl. 9. 22:22
1/1 anonim válasza:
A hájréteged eltakarja a kockahasat, mindenkinek kockahasa van ,csak eltakarja a háj. Nekem is az van csak úgy 4cm zsírréteggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!