Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 évesen szedhetek tömegnövelőt?

16 évesen szedhetek tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

Igen/Nem.

[link]

2017. dec. 18. 17:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vagy jobb lenne a mex size max? Ha annyival jobb,mert hogy nem cukros,szívesen veszem meg azt. Mivel zsírmentesen szeretnék tömeget növelni.
2017. dec. 18. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Szedhetsz akármit, csak nem érdemes.
2017. dec. 18. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Inkább a hyper, zsírmentesen tömeget?
2017. dec. 18. 17:33
 4/14 anonim ***** válasza:

100 grammban 65 gramm cukor. Nevetséges....

A opció: Vegyél egy fehérjét és keverd össze zabpehelyliszttel.

B opció: Keress olyan tömegnövelőt amiben 100grammban max 5-6 gramm cukor van.pl: [link]

ebben 132grammjában 1g cukor van. A szénhidrát része pedig főleg árpa és zab.Igaz, hogy a fehérje része nagyrészt szója, de szerintem még mindig ez a tömegnövelő éri meg a legjobban.

2017. dec. 18. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Ami legjobban megéri az az, hogy veszel zabpelyhet meg szójagranulátumot és otthon összeturmixolod.

Aki szerint meg a növényi genisztin nagyobb hatással van az emberi hormonháztartásra, mint pl. a tejtermékekben de minden más állati kajában is megtalálható EMLŐSHORMONOK, pl esztron, az egy majom.

2017. dec. 18. 19:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem az az egy gondom van,hogy szálkás vagyok,és szeretnék is maradni,csak nagyobb izmokkal.. És akárhogy is próbálok enni,nem nagyon hízom. A fehérje + zabliszt számomra elég rossz :D darabos,az alján ott marad a liszt,alig bírom meginni akár hogy melegítem,keverem. Ezért szeretnék valamiféle tömegnövelőt.
2017. dec. 18. 21:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Elsőnek kisebb adag tömegnövelőt szeretnék vásárolni,hogy kipróbálhassam ezzel az edzésem,hogyan változom,stb. És én eddig a hyper-t találtam a biotechusa oldalán alkalmasnak,talán abban a legkevesebb a cukor. Szívem szerint azt venném amit linkeltél,vagy a mex size max-ot,csak ez sok lenne elsőnek.
2017. dec. 18. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy, és mennyi a napi kcal?

Döntsd el, hogy ízért, vagy eredményért akarsz enni, nem kell gourmet-skedni, zabálni kell.

Ne nyers zablisztet, hanem zabpehelylisztet igyál.

Nem kell azt hinni, hogy ha valamit egy nagy tápkiegcég gyártott, akkor az egyből valamire való, vagy jobb, mintha magad raknád össze.

Csak feleslegesen bszol el pénzt ezekre a vödrös tápokra.

2017. dec. 18. 21:18
 9/14 A kérdező kommentje:

172 cm vagyok,52kg. Mit ajánlanál?

Mit tegyek az érdekében,hogy minél zsírmentesebben tudjak nőni izomban?

2017. dec. 18. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlanám, hogy napi 3000kcal alatt ne egyél, tömd magadba az ételt, ha kell, egyél sok kis térfogatú, de magas kalóriatartalmú ételt, mindenféle magvakat például amit nem bírsz megenni, turmixold be és idd meg, és nyírd ki az izomzatodat a teremben ahányszor van időd hetente.
2017. dec. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!