Szedhetek jumbo tömegnövelőt?
NAgyon vékony vagyok,és szeretnék ezen valtoztatni.
14/F 162cm 37kg
Szoktam edzeni legtöbbször saját testsúllyal, de súlyzózni is szoktam.
Nagyon nehezn hízó vagyok, nyáron mikor mindent az evésre fektettem napi 7-8x étkeztem betartással.
akkor is csak 3kg jött fel kb 2 és fél hónap alatt.
Nagyon szeretnék hízni vagy tömegben nőni mert iszonyatosan zavar, a zöld jumborol olvastam hogy aki nagyon nehezen hizik annak ez segít.
Őszintén naturba toltam 15f voltam már majdnem 16 mik egyszer csak 62kg ről indulva elfogyott b12-m nem tudtam hogy mi a baj edzettem tovabb nyár volt őszre már gondolkoztam h ez nem jó h még mindig fogyok mik sokkal többet eszek mint mielott kezdődött a fogyas, decemberre 54kg-ig lesulyedtem , elmentem dokihoz (nem tom h hova, de levettek egy csomó vért és minden tesztet ami szóba jöhet megcsinálták(vitaminok, allergiák..) kiderült h a B12 -m a minimum értek felén van,
Ezt azért írtam le mert te sem tudod hogy mi a bajod menj el dokihoz és hatha kiderül a baj,
Illetve elkezdtem vegánul étkezni a B12 szuri után és azota helyreállt a B12 -m(kb egy hónapig volt bennem az a B12 amit belem szúrtak, vagy kevesebb), már lassan 3/4 éve kaptam a B12-t és 71-3 kg vagyok (merlegfuggo, és nincs hitelesitett mérlegem)
Vagyis menj el dokihoz, és hátha neked is segít a vegán étkezés :D
Mar voltam es semmi :(
Vashianyom volt ami helyre allt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!