Ötletek a fogyáshoz?
Cukros üdítő? Hát, az a kóla. De már évek óta iszom, a mennyiség se változott. Nyilván én is gondoltam rá hogy attól van, ezért mostanság kevesebbet is iszom belőle. (Csak akkor iszok 1 litert, amikor nulladik órám is van... meg hétvégén. :D) Csak épp fura, mert eddig nem birizgált meg.
A változatos étkezésre meg csak annyit, hogy amúgy se vagyok egy mindenevő típus. A legtöbb kaja amit ettem pedig átment az "utálom" csoportba, ilyen-olyan ok miatt. (romlott, bogaras stb.)
Ha már meg lett említve a tej meg a vaj, akkor a sajttal mi a helyzet? Abból sokat eszek. Néha önmagában is.
Kólát mi a fsznak isznak az emberek?
Finomat akarsz inni akkor vegyél valami gyümölcsöt(a 25537323216 közül biztosan van legalább 1 amit szeretsz) és turmixold be.
Ha meg a koffein miatt innád, igyál valamilyen koffeintartalmú teát, vagy kávét, azok sem a legjobbak, de legalább nincs bennük kb semmi kalória meg chemical shitstorm.
"A változatos étkezésre meg csak annyit, hogy amúgy se vagyok egy mindenevő típus. A legtöbb kaja amit ettem pedig átment az "utálom" csoportba, ilyen-olyan ok miatt. (romlott, bogaras stb.)"
Ezt nem tudom értelmezni.
A sajttal az a helyzet, hogy nem sokkal, de jobb, mint a vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!