Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ötletek a fogyáshoz?

Ötletek a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Nyár óta TÍZ!!! kílót híztam. Olyam lettem mint egy medve, de én nem fogok téli álmot aludni. Sőt, valszeg elhalmoznak egy rakat csokival. Ellenben ez a plusz tíz kiló nem kell nekem. Valami ötlet, azon kívül hogy mozogjak? (Egyébként focizni szoktam haverokkal minden héten, de ettől még ez a tíz kiló kellemetlenkedik rajtam. :D)

2017. dec. 12. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Változatosság alatt nem arra gondoltam, hogy egyszer ebből, egyszer abból vigye be ugyanazokat a makrókat, csak arra, hogy ne reggel-este szalámiskenyér menjen. Nyilván ha a makrók, és a mikrók mennyisége/minősége megvan, akkor mindegy miből megy be. (Mondjuk nekem mindig könnyebb volt ezt bevinni adott napon belül "változatos" étkezéssel, úgy értve, hogy nem 4-6 étkezésre elosztom egyenlő arányban az összeset.)
2017. dec. 13. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Cukros üdítő? Hát, az a kóla. De már évek óta iszom, a mennyiség se változott. Nyilván én is gondoltam rá hogy attól van, ezért mostanság kevesebbet is iszom belőle. (Csak akkor iszok 1 litert, amikor nulladik órám is van... meg hétvégén. :D) Csak épp fura, mert eddig nem birizgált meg.

A változatos étkezésre meg csak annyit, hogy amúgy se vagyok egy mindenevő típus. A legtöbb kaja amit ettem pedig átment az "utálom" csoportba, ilyen-olyan ok miatt. (romlott, bogaras stb.)

Ha már meg lett említve a tej meg a vaj, akkor a sajttal mi a helyzet? Abból sokat eszek. Néha önmagában is.

2017. dec. 13. 18:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy liter kóla ~110 gramm cukor, az magában 440 kalória csak folyadékból. 10 deka sajt megint kb 350-400 kalória. És akkor még nem kajáltál rendesen, meg a folyadékbeviteled harmadánál vagy. :)
2017. dec. 14. 08:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Kólát mi a fsznak isznak az emberek?

Finomat akarsz inni akkor vegyél valami gyümölcsöt(a 25537323216 közül biztosan van legalább 1 amit szeretsz) és turmixold be.

Ha meg a koffein miatt innád, igyál valamilyen koffeintartalmú teát, vagy kávét, azok sem a legjobbak, de legalább nincs bennük kb semmi kalória meg chemical shitstorm.

"A változatos étkezésre meg csak annyit, hogy amúgy se vagyok egy mindenevő típus. A legtöbb kaja amit ettem pedig átment az "utálom" csoportba, ilyen-olyan ok miatt. (romlott, bogaras stb.)"

Ezt nem tudom értelmezni.

A sajttal az a helyzet, hogy nem sokkal, de jobb, mint a vaj.

2017. dec. 14. 09:21
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Háromszor egymás után romlott volt a tej. Azóta nem vagyok képes meginni, mert undorodom tőle. Nem egy ilyen/hasonló étel van. Szívesen megenném őket, de egyszerűen elkap a hányinger ha rájuk nézek.
2017. dec. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!