Fogyáshoz jó ötletek, tanácsok?
Diétás kaják, sport. Máshogy nem lehet jól lefogyni. Általában az ilyen fura ötletek ártanak az egészségnek.
Jól vigyázz hogy mit csinálsz. Én is duci vagyok, így nyomom a fitnest! XD ( tudom hogy ezzel nem mondtam újat)
Szálkásító étkezés és heti 3-4 aerob edzés.
A 90 napos meg Cosmo-féle agybajokat hagyd el.
Titokban nen lehet csibálni..
A fogyáshoz fontos a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás is. Csinálj otthon elvégezhető gyakorlatokat, így biztosan senki nem fog látni, gyanakodni. Interneten rengeteg edzésprogram van, videók is, azt a napi 1 órát pedig ne sajnáld mozgásra szánni!
Az étkezéssel legyél óvatos! Nem kell koplalnod, de figyelned kell arra, hogy milyen és mennyi táplálékot viszel be a szervezetedbe. Ha teheted, ne egyél (vagy csak kis mértékben) pékárukat (kenyér, zsemle, pogácsa stb...), további lisztből készült termékeket (tésztafélék, sütemények), olajban sült ételeket (rántott húsok, sajtok, hasábburgonya stb.) A cukorral is vigyázz, ha teheted, cukor helyett használj édesítőszert! A gyorskaja szintén tabu. Persze ha egy hónapban egyszer megeszel egy hamburgert sültkrumplival, semmi bajod nem lesz, a lényeg, hogy ne csinálj ebből rendszert! Az cukrozott üdítőket, kólát, alkoholt szintén próbáld kerülni!
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz. Mindent ehetsz, csak mértékkel.
Igyál citromos vizet, az jól méregtelenít és persze napi 1,5-2liter vizet. Naponta 5x étkezz, a reggelit soha ne hagyd ki. Vacsorára valami könnyűt egyél. A fontos az, hogy a napi fehérje adagod meglegyen, hogy izmot ne veszíts. Menj el futni, az a legjobb karcsúsító edzésmód, ugrókötelezzél vagy hullahoppkarikázzál.
Ha viszont formásodni szeretnél ajánlom a súlyzós edzéseket. :)
Utolsó! Nem valami átgondolt válasz.
A "mindent ehetsz csak mértékkel" baromság.Akkor nem fog fogyni ha tortát eszik..
A hullahopp és az ugrókötél nem valóak fogyasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!