Ötletek fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék 15 nap alatt 3 kilótól megszabadulni. Sajnos az érettségi alatt felszedtem a töménytelen mennyiségű 'okosító' csokitól pár kilót. Rettenetesen érzem magam a bőrömben. Tavaly nyaron sikerült 10 kilót leadnom, de az elég hosszú folyamat volt. Most nincs annyi időm, viszont tényleg zsírt szeretnék leadni. Nézegettem már ötleteket, mint pl az almaecet, zöld tea, utifű maghéj. Nagyon sokat iszok azzal nincs probléma, szinte csak vizet, mert a sténsavas cukros löttyöktől hányok. Igyekszem sok tojást, halat, túrót, müzlit, gyümölcsöt, zöldséget enni. Ébredés után eljárok 30-40 percet futni. És egy héten 5 nap megcsinálok 1-1 órás Rubint Réma videót. Szerintetek ez így rendben lesz? Minden tanácsnak nagyon örülök, és előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 15. 21:52
1/1 anonim válasza:
Ugyan nem igazán értek hozzá, de szerintem 3 kilótól 15 nap alatt bőven meg tudsz szabadulni sőt.. feltéve ha nem olyan ételeket eszel amik túl zsírosak stb.
Szerintem a futás tökéletes zsírégető. Mennyiszer jársz futni?
Az étkezésben nem tudok segíteni, ne haragudj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!