Ötletek a fogyáshoz?
14 éves lány vagyok, 173 centi, és 70 kiló. Erős csontozatú vagyok, hál Isten nem mondanák meg rólam, hogy ennyi a súlyom. De szeretnék a nyárra lemenni 60 kilóra.
Reggel capuccinoval kezdek, suliban abonettet eszek és almát. Ebédre főtt ételt vagy kiflit. Napközben eszek joghurtot, a vacsorát vagy kihagyom, vagy 2db főtt tojás. Este még néha bedobok kefirt vagy joghurtot.
Sportolni nem sportolok semmit, Rubint Réka 2009-es DVD-jét szeretném megszerezni, és majd eljárok futni, ha végre jó idő lesz és nem latyak. Ezelőtt Bíró Icáztam, de az nem volt valami fárasztó.
Nyáron sikerült lefogynom 63kilóra, akkor Rubint Réka Add önmagad DVD-jére tornáztam, de az a DVD azóta elromlott..
Szeretnék a nyárra, és a ballagásra jól kinézni,
tanácsokat, bíztatást várok! :)
Fogyj le velem:
én is most kezdem és sokkal rosszabb helyzetben vagyok mint te. szerintem neked is és nekem is jól jönne a bíztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!