Ötletek fogyáshoz, alakformáláshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 163cm vagyok és 61kg. Ezt soknak találom , és meg szeretnék szabadulni minnél több zsírtól . Elég vastag vagyok , combjaim, vádlim elég zsírosak. Tudom , mindennek az alapja a helyes étrend , 1 hete elkezdtem kalóriákat számolni a kalóriabázis nevű oldalon. Naponta 900-1200 kclt eszem , ezt nem erőltetetten ,hanem éhségtől függően.Emellé szeretnék sportolni is , hogy formálhassam az alakom , de nem tudom mi lenne a legjobb számomra. Interneten keresgéltem , s elkezdtem guggolásokat , hasprést... csinálni. Ettől csak az izomréteg fog nőni , vagy lesz valamilyen hatása , úgy értem feszesebb lesz-e a hasam ha naponta izomerősítő gyakorlatokat csinálok? Esetleg tudtok adni ötleteket alakformáláshoz , fogyáshoz, szálkásításhoz?2017. jún. 4. 14:21
1/1 anonim válasza:
Én így hoztam magam formába anno: 40 perc súlyzós edzés (rád van bízva a mérték), 5km futás-séta kombó (legalább a fele futás legyen azért :D), 20-30 perc kardió.
Mellette nemigazán figyeltem az étkezésre, ettem a kiflitől kezdve a szalámiig mindent, de javarészt próbáltam csirkemellet rizzsel, tojást meg tonhalat enni, plusz zöldségek. Édességet is nyomattam heti 2-3 alkalommal.
Fél év után kemény változást fogsz tapasztalni, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!