Rubint Reka 20 perces popsi edzese mennyire hatasos?
13 eves lany vagyok, vagyis 14 3 honap mulva.
A nyaron tornaztam minden masodik nap Reka 20 perc onmagadert hasizom videojara, nagyon hatasos volt mar 2 het utan, persze mellette volt minden heten ketszer kardio (1 ora ellipszis trener, valtogattam a sebesseget, allitolag eez a legjobb technika), egeszseges eletmod es sok viz. Alapbol majdnem lapos volt a hasam, szep volt de akartam meg feszesiteni, meg hogy izmosanb legyen.
Most a suli miatt abbahagytam az edzest, de ujra neki szeretnek fogni, el is kezdtem egy hete a 20 perces hasizmot, meg a 20 perces popsi torna videot (nem tudom a vimet pontosan). Az utobbirol lennenek kerdeseim.
Megdolgoz, azt erzem, de hatasos lehet? Formasodni szeretnek picit, a combjaimmal nincs gond, a fenekem "tul kerek", nem mondhato nagynak, de zavar. pedig alapbol az alakom jo. Tehat csak formasodni szeretnek. Napi egy szelet feher kenyeret eszek csak (tehat egy olyan felet). A tobbi hus, gyumolcs (kivi, narancs stb), zoldseg, salatak meg ilyenek. Az eedesseget is probalom a nullara csokkenteni, bar igy az unnepek tajan ez nem egyszeru... :D
Na tehat igy popsira ha edzek NAPONTA, akkor erhetek el mondjuk tavaszig valtozast? (nem megterhelo, de persze pihenek is, inkabb heti 5-6 alkalom...attol fugg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!