Tegnap vettem Multi Pro Plus multivitamint tegnap vettem be ebed után es egesz nap rikító sarga volt a vizeletem. Abbahagyam a szedését? Vagy szeggyem ugy felosztom a 7 kapszulát egész napra?
Alapból el kell osztani a vitaminokat a nap folyamán.
Sosem szedtem mert nem vagyok scitec párti, de ha jól tudom van benne szőlőmag kivonat, azt nyomd be reggelivel a multivitaminnal, esetleg a kálcium-magnéziummal(bár az edzés után is tökéletes).
c-vitamin edzés előtt.
Halolaj, szójalecitin vacsora mellé.
7 kapszulát kicsit túlzásnak érzem.. (sőt a "szeggyem" felveti a troll kérdés gyanúját is..)
De napi 2-t nyugodtan szedhetsz továbbra is..
4. ha nem értesz hozzá felesleges a kommented.
A multipro plus 7 kapszulát tartalmaz 1 csomagban 1 napra.
A kapszulák nem egyforma hatóanyagúak,ezért a nap folyamát felosztva kell ezeket bevenni.
De egy enyhe megérzés azt sugallja hogy amíg nem tudod mitől sárga addig felesleges szedned ilyen dózisú vitamint.
Szedheted egyszerre nem azt mondtam hogy nem, de tekintve a hatóanyagokat célszerű a nap folyamán elosztani.
Vajon a többi pack-ot miért kell elosztani?!
Átfogalmazom mert tényleg félreérthetően fogalmaztam.
A scitec 1 adagban ajánlja a pack beszedését.
Tekintve a hatóanyagokat érdemesebb felosztani a nap folyamán, ahogy a többi pack szedését is.
Ez már a kérdezőn múlik hogy miképp alkalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!