Baj, ha úgy megyek este edzeni, hogy nem ettem semmit egész nap?
Figyelt kérdés
Az iskolában minden nap 8-10 órám van,ami azt jelenti,hogy sokszor 18 óra után érek haza.Már nincs idő még enni se,mert 20-kor zár a terem.Így sem lenne idő rendesen leedzeni.2017. dec. 6. 16:59
2/4 anonim válasza:
én se tudok az egyetemen kajálni normálisan. szval reggel felkelek és betolok annyit amivel kibírom.
3/4 anonim válasza:
Nekem leesne a vércukrom és szédülnék, de nem vagyunk egyformák. Egy csoki legyen nálad
4/4 anonim válasza:
Van akinek baj, van aki bírja, ettől függetlenül nem jó dolog szerintem. Miért nem eszel az iskolában? Az egész nap nem evésnél az is jobb, ha csinálsz egy szendvicset sajtból meg jó minőségű sonkából vagy csirkemellből és megeszed zöldségekkel. Edzés előtt meg ehetsz banánt és müzli szeletet ha végképp nincs másra idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!