Ti mit csináltok munka után egész délután/este?
18-20 így dolgozok, hazáérek legalább egy óra, vásárlás stb, valami kajakészítés,utána rendbetenni a konyhát, heti 2-3 mosás...
Ha este tízkor lefexek, akkor már nagyon jó voltam.
6:07 kor meg kelés. Nem sokat unatkozok.
33/f
3ra hazaérek, főzök, rendberakom a konyhát (mosogatás, söprés, hentente 2x felmosás). ha kell indítok mosást, teregetés, ha van megszáradt ruha vasalás... porszívó, portörlés általában hétvégén, vagy ha nagyon gáz a szitu, akkor hétközben is.
egyébként tornázni szoktam (napi 30 perc), aztán zuhi, és befekszek az ágyba.. vagy keresek valamit a tv-ben, vagy laptopon sorozatot nézek, olvasok.
ha valami esemény van, vagy csak új receptet akarok kipróbálni, akkor még sütök is:)
Sokszor van valami, amit el kell intézni munka után. Szóval nem mindig érek haza rögtön, ahogy végeztem.
Ha van időm, akkor olvasok, tv-ben én sem találok nagyon semmi jót.
Negyed négyre érek haza, barátnőm finom ebéddel vár, ő mos,főz,takarít,én meg dolgozom.
Eszünk,aztán kivisszük a kutyánkat,beszélgetünk, aztán lefekszünk pihenünk/alszunk, fürdünk, vacsi, szex, alvás..Néha bejön elém a városba, és akkor sétálunk, vásárlunk, ügyeket intézünk ilyenek.
Tornázok, macskázok, youtube-ozok, főzök, eszek, sorozatokat nézek online, sudokut fejtek stb.
És kevésnek érzem az időt, amit ezekre szánok. :)
5 körül hazaérek
beszélgetés, játék, játékfejlesztés, filmezés, animézés
tegnap pl játszottam, beszélgettem és elindítottam a Lilo és Stitch-et, szerintem az a 1.5 órás mese jó ha péntekre meg lesz, mert mindig elfoglalom magam valami mással :D
én nagyon régen unatkoztam, amióta programozással foglalkozom mindig van valami amit csinálok
ja tényleg a héten jön a gépem ha minden jó, akkor meg azt is összerakom :D szóval a héten sűrűbb lesz
ezenfelül még szoktam moziba menni, vagy mekizni, esetleg cukrászdába
tudnék olvasni, csak az sajnos otthon mindig lefáraszt, így azt inkább utazás közben szoktam
ja és én házimunkát minimálisan szoktam otthon, kaját meg nem nagyon eszek otthon és így sem unatkozom
keress hobbit, vagy valami érdekes szórakozást :)
az internet tele lehetőségekkel, mellé ha olyan helyen laksz, akkor az otthon is sokat biztosít :)
- heti min, két nap konditerem
- házimunka
- filmnézés
- néha mozi vagy színház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!