Több éves naturálok akik már nem nagyon fejlődnek! Ti már kisebb hangsúlyt fektettek az egész edzésre mint még amikor fejlődtetek?
Sok helyen olvasni hogy a naturálban elért izmot sokkal könnyebb fenntartani mint megszerezni, kíváncsi lennék rá hogy ezt itt sokan saját tapasztalat szerint is alátudnák e támasztani.
én 8+ éve edzek ebből kb az utolsó 4-5 év tényleg baromi fanatikusan, és úgy döntöttem hogy itt az ideje lejjebb adni, több időt száni más dolgokra, kevesebbet enni és edzeni.
Persze amit elértem szeretném fenntartani.
Én maxom nem értem még el szerintem, de amióta az eszemet tudom edzek-kihagyok-edzek-kihagyok, a kihagyás az olyan mértékű hogy enni össze-vissza amennyi épp jól esik, mozogni meg amennyit mozgok melóban
És nem nagyon ment le semmi, mindig annyi történt hogy zsirosodtam, fedett lettem, kicsit összeestem de 1-2 hónap és olyan voltam mint mikor abbahagytam
Kajában vissza lehet venni,annyit ami elég a stagnáláshoz tehát ne is hízz,ne is fogyj.
Edzésben az elért súlyokat,intenzítást tartani kell.
Annyi,hogy tovább emelni nem kell.
Szóval igazából,ha stagnálni akarsz akkor is tartanod kell magadat ehez az életmódhoz,mert ha nincs meg az eddigi terhelés az izmoknak vagy a kaja akkor valamilyen szintű leépülés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!